Искам и аз да попитам - имам едно евтино радио, което има и от буксата си един проводник за захранване на активна антена/усилвател. На колата си имам кабела от антената и на VW оригинален модул, който инжектира захранването към антената. От едната страна с антенен вход, от другата с такъв изход и проводник за захранване. Когато пусна през модула радиото, по-зле работи от когато е без него, директно на антената. Не знам некоректно подава радиото захранване, въобще не го прави и т.н. Би ли било сполучливо да се захрани от другаде?
Няма автоматична антена. Предполагам, че е активна(с усилвател/електронна), понеже за разлика от старият ми автомобил, този няма антена, която да стърчи отгоре или някъде отстрани. Колата е Голф3 дериват. Да знам, ако не е възможно, да търся да взимам антенен усилвател или вътрешна антена.
Огледай задния прозорец около нагревателя дали няма писти като вградена антена.
Провери под капака на заден ляв колан/колонка дали няма кутийка с усилвател
Антените на VW след 94 някъде са с фантомен усилвател които се намира в корпуса на стоиката снимката няколко поста по горе .Захранването става по централното жило .Ето схемичката. http://www.vwclub.bg/forum/download/fil ... &mode=view