hidrazin написа:Такава навигация "Филипс Рено" няма!Знам хидра, но само това се изписва на дисплея, ако това помогне модел 2000 г.
Има примерно навигация Philips Carin 522 или някаква си друга, монтирана в някакво си Рено.![]()
Като не броя дистанционното. На монитора по спомен има един стерео жак - маса, аудио и видео. Това са входове да си го ползваш като монитор с друго устройство. Досега не съм видял някой да го е правил това.
Пък и при тази резолюция, екран 4:3 и стара технология изображението ще е отчайващо.
За другите модели Carin не знам как стои въпроса, но щом го няма в менюто като опция, забравяш. Просто в навигацията няма да има какво да ти обработва AV сигнала.
Все пак ми е малко странно. Повечето навигации си го имат като стандартна възможност. Преди време чоплих една навигация Pioneer AVIC-HD1BT. Към нея монитори за задните седалки и цифров приемник за до 160km/h. Та приятеля хич не можел да я подкара на видео.
Проблема се оказа елементарен. Иска да работи само с оригинални дискове DVD и никакви други видео формати.

Пък тогава струваше някъде към 5000 лева.