• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
crez - майстор
hidrazin написа:
Такава навигация "Филипс Рено" няма!
Има примерно навигация Philips Carin 522 или някаква си друга, монтирана в някакво си Рено. :-D
:partyman:
Знам хидра, но само това се изписва на дисплея, ако това помогне модел 2000 г.
hidrazin - майстор
Абе честно казано не съм ги човъркал много. Примерно Philips Carin 522е от две части - навигацията дето вкарваш диска с картите и монитор.
Като не броя дистанционното. На монитора по спомен има един стерео жак - маса, аудио и видео. Това са входове да си го ползваш като монитор с друго устройство. Досега не съм видял някой да го е правил това.
Пък и при тази резолюция, екран 4:3 и стара технология изображението ще е отчайващо.
За другите модели Carin не знам как стои въпроса, но щом го няма в менюто като опция, забравяш. Просто в навигацията няма да има какво да ти обработва AV сигнала.
Все пак ми е малко странно. Повечето навигации си го имат като стандартна възможност. Преди време чоплих една навигация Pioneer AVIC-HD1BT. Към нея монитори за задните седалки и цифров приемник за до 160km/h. Та приятеля хич не можел да я подкара на видео.
Проблема се оказа елементарен. Иска да работи само с оригинални дискове DVD и никакви други видео формати. :-D
Изображение
Пък тогава струваше някъде към 5000 лева. :lol:
crez - майстор
Има управление до екрана, но то е само за картите, намиране на адрес, задаване на такъв. Настройки само на часовника и той е вързан със сателита показва средно европейско време и дорълнителен часовник за местно. рецака ми се антената и сега нямам никакво време, явно местния часовник е вързан с другия. Ще снимам екрана с всички настройки дано ти откриеш нещо което аз не съм видял. :partyman:
hidrazin - майстор
Ти по-добре виж ако може да надникнеш до лепенката и да видиш модела.
Ако има нещо няма да е до настройки. Просто трябва да го има като опция в менюто, дори и като не активна.
Ама снимай де и ще видим дали може да се измисли нещо. Не храни големи надежди.
  • 1
  • 2

Тема "Линеен вход за мобилен плеър към авторадио" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: