От мобилни телефони до цифрови камери
FM STEREO - специалист
Има качествени стабилизирани адаптери,купи си такъв и не се занимавай с глупости.
nv952 - майстор
Върнах го,взех си парите и ще се ходи в центъра.Намерих си един в елимекс и ще ида да го измеря :-D
Просто от любопитство отидах в един магазин от типа "всичко по 1лв".Държи го един арменец....
Дадаха ми 2 различни и пак същата боза.Накрая ми казаха че мойта машинка (мултицета) не работела. :lol: ей тогава вече им се изсмях.
turbocharged - специалист
Сложи му три батерии. Докато свършат масажора ще ти омръзне.
nv952 - майстор
Ти да не мислиш че е за мен :-D
Правя го за дядо и баба ...
Ходел на някаква сбирка(нали в пощенските кутии пускат листчета за такива сбирки където продават разни глупости)
Та от тоя простотия взе два масажора,някви наколенки (по 40лв броя :shock:) Колан за кръста,възглавница,някво одеало,
и върхът беше...матрак дето "затопля" и масажира :lol:

Наговори ли им един куп глупости и дядо взел че им се вързал....пък уж не се хваща лесно (нали беше инспектор) Ама явно тия са били много добри.Дали им да пробват и им казали да не дават пари на синове,дъщери,внуци..и т.н. ами да си гледат здравето :shock: И дядо им броил към 500лв
Свързах му го матрака и вибрира ама не топли... :finga: Звънях им,вдигна една дето не е ясно как е получила работата.И ми обяснява,че аз съм бил в грешка и не съм го свързал правилно (има една букса за захранването (12 волта) и една за сигнала от дистанционното) Питам аз пак що не топли....пък тя ми обяснява че било съвсем слабо ебаси и затоплянето :x
Питам аз,кога ще дойдат тия хубосници в Бургас ,дето го пробутали тоя боклук...ама и тва не знаела.
Пък съседа им взел два матрака :? ...дал 1000 и нещо лева.Пък на него му изгорял адаптера за матрака.
И той като мен звъннал и пак тая патка вдигнала и му казала ,че трябва да пиши някакъв документ за да го върне и бла бла.Той и теглил една майна и затворил :prayer:
Та сега им звъня през 4-5 дни,да ми каже кога пак ще си предлагат "стоката" в Бургас ,че да им ида на гости (може и с господари на ефира :? ) и да ми обяснят ....на прост човек като мен :-D ,кое къде да свържа. :rolleyes:
big_death - специалист
Как къде бе колега, единия край за гредата - другия за врата :) :-D :lol:
shadow__01 - майстор
FM STEREO написа:
Има качествени стабилизирани адаптери,купи си такъв и не се занимавай с глупости.
Имам един старичък марка "Vanson", който вътре е с LM317. Измервал съм го на празен ход и напреженията(1,5-12V) са си точни. Дават го до 0,3A. Мислех че и по-съвременните са със същото качество, но явно не е така.
mironcho - специалист
LM317 е скъп чарк :cool: , сега не слагат такива. Как ще го продадат за долар от Китай и за два в ибей
hidrazin - майстор
mironcho написа:
LM317 е скъп чарк :cool: , сега не слагат такива. Как ще го продадат за долар от Китай и за два в ибей
:? Тва пък какво трябваше да означава?
:partyman:
mironcho - специалист
:) опит за ирония към китайските боклуци
petromaniq - специалист
Имам същия на външен вид и не е от Китай. Има си и 317 вътре - няма как да изкара 17 волта и все пак залагам на импулсните. То онова тежи като паве.

Тема "Made in China (Произведено в Китай)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: