• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
П. Петков - специалист
Vectra написа:
Малко извън темата, но в нашия град усилено се говори за някаква китайска фирма, която направила предложение на кметската управа да подмени БЕЗВЪЗМЕЗДНО цялото улично осветление на града (~80000 жит.) с LED такова. Уловката е, 10 години да прибират разликата от цената на тока спрямо сега.
А да искат (Случайно, не нарочно!) остров Даманский? :-D
https://www.youtube.com/watch?v=yvlnASgeXhs
Последна промяна от П. Петков на пон апр 06, 2015 6:18 am, променено общо 1 път.
ditronix - специалист
П. Петков, добре си огледай поста и го оправи или изтрий! Не слагай в устата ми думи, които не съм казал или написал! Ако трябва, информирай модераторите, ако те го видят междувременно, моля да изтрият поста на Петров!
hidrazin - майстор
Ееее... Предполагам не го е направил нарочно. Просто като е цитирал поста се е получило следното:
[quоte="Vectra"] [quоte="ditronix"]...........[/quote][/quote]
Та вероятно се е объркал кое от имената да изтрие. Вярвам че като го прочете, ще го коригира и ще се извини.
:partyman:
П. Петков - специалист
ditronix написа:
Петков, добре си огледай поста и го оправи или изтрий! Не слагай в устата ми думи, които не съм казал или написал! Ако трябва, информирай модераторите, а ако те го видят междувременно, моля да изтрият поста на Петков!
Извинявам Ви се за грешката!
Написаното не е срещу автора, безобидно е, и е незначителна, иронично-историческа вметка.
Причина за грешката:
Както казваше някога страшината:"Който бръза - бръка!"
За омилостивяване на императивно декларираната Ви сетивност, моля още един път за извинение!
Тутакси оправих сбърканото, въпреки че "дупката от пирона си остана". :?
P.S.
Притча:
Един баща имал непослушен и пакостлив син. При всяка негова беля бащата забивал по един пирон в голяма дъска.
Минали години, синът пораснал и се вразумил. Започнал да прави добрини и тогава помолил баща си, при всяко свое добро дело, той да вади по един пирон от дъската. Скоро на дъската не останали забити пирони и синът гордо казал на баща си: "Е-е-е... тате, вече не останаха пирони!" Тогава бащата му казал: "Добре сине, но... останаха дупките!" :)
ditronix - специалист
Благодаря, Петков! Просто е излишно да пиша повече, всичко е наред! Дупка няма, темата леко кривна в друга посока и това породи реакцията ми. Още веднъж, благодаря! :supz: :prost:
П. Петков - специалист
Живи и здрави! Мир да има! :)
  • 1
  • 2

Тема ""Мистерия" с LED лента" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: