• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
mgbagera - специалист
Нашраво не вярвам че не можеш да откриеш никъде s-video кабел :?
Питай по маказините за компютри не може да нямат.

Ако искаш да ти дам един съвет?
Този кабел е едно към едно с кабелите за мишки и клавиатури :roll:

На теб ти трябват само два пината да не кажа и един само щото другия ти е масата на корпуса.
Разбираш точно кои са твоите пинове и премахваш всички останали за да пасне буксата.
Сега некои ще ме убори че имало и пластмасов зъб които е на различни места при различните букси. Еми премахваш и него и си готов :wink:

Аз имам 3 видео карти с 3 различни букси. Пиновете отговарят но пластмасовия зъб не. Махнах го и сега имам 1 кабел за 3 различни букси. После се загледах в буксата на мишката и видях че е същата и повечето пинове отговарят.

Ако искаш ще премеря на моя кабел да видя къде се падат тези два пина за видеото за да знаеш кои кабели на мишката да оставиш?
estorm - специалист
Не е проблем да намеря оригинална /мъжка/ букса. Има я в тпетров и в някои сайтове. Верно мога да пробвам и както казвате с такава от мишка. Но въпросът е с каква комбинация да пробвам от s-video или rca за да не прецакам нещо. В тая букса захранване нямам. То е на отделна. Аз проверих на моята платка няма никакво означение ни модел ни дявол :x
А как ми се иска да докопам жълтеникавата гад :axe:
В s-video няма звук а аз нямам вход за звук а имам високоговорител на корпуса. Значи или на 5 пин имам звук или е rca
  • 1
  • 2

Тема "Помощ за видеовход" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: