zz_stefanov написа:Това лепило обаче не може да ми залепи клемата.ЛЕПИЛО ЕЛЕКТРОПРОВОДИМО ЗА КЛЕМИТЕ НА РЕОТАН НА ЗАДНО СТЪКЛО - PERMATEX
Не съм го използвал и не мога да дам оценка от първо лице...

zz_stefanov написа:Това лепило обаче не може да ми залепи клемата.ЛЕПИЛО ЕЛЕКТРОПРОВОДИМО ЗА КЛЕМИТЕ НА РЕОТАН НА ЗАДНО СТЪКЛО - PERMATEX
hidrazin написа:В линка пише, че за 1 кг лепило цената е около 14 лв. С тоя 1 кг могат да се ремонтират нагревателите на стъклата в целия ЕСzz_stefanov написа:Това лепило обаче не може да ми залепи клемата.ЛЕПИЛО ЕЛЕКТРОПРОВОДИМО ЗА КЛЕМИТЕ НА РЕОТАН НА ЗАДНО СТЪКЛО - PERMATEX
Не съм го използвал и не мога да дам оценка от първо лице...
Чираче написа:В линка пише, че за 1 кг лепило цената е около 14 лв. С тоя 1 кг могат да се ремонтират нагревателите на стъклата в целия ЕСЕ ами те са си автомобилисти/шифьори - толкова си могат.
tpetrov написа:. Пастата е подходяща за възстановяване на прекъснат или износен проводим слой на печатни платки, гуми на дистанционни управления клавиатури, нагреватели за задно стъкло на автомобил.Може да се нанасяне върху гетинакс, стъклотекстолит, керамика, стъкло, мед, желязо, дърво, гума. Предварително почистете и обезмаслете със спирт повърхността, след това с разклащане на тубата разбийте съдържанието и и нанесете проводимия слой.графитна паста
След 10мин пастата ще изсъхне, а след 2 часа е готова за употреба. Пълно изсъхване след 24ч.
Ако е необходим по-нискоомен слой след изсъхване можете да направите още един слой. Пастата не съдържа токсични вещества. Лакa изисква изпичане. За тази цел се използва например 100 W крушка и изпичането става от разстояние 15 см за около 90 минути. Пакетът включва 2 флакона. В един от тях е графитно покритие, втората е разтворител (бутил ацетат). В случай на прекомерно сгъстяване, добавете 2-3 капки на разтворитела и разбъркайте за 2 минути. Ако е необходимо, повторете операцията.
inspo написа:графитна пастаЗабрави. Познавам се с Тодор.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: