• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
tzetz009 - специалист
И аз имам в архива една много стара подобна схема , но не съм я правил :? .
Прикачен файл:
IMG 2.jpg

Тая интеграла 4066 така и не излезе от скрабта и не ми мина през ръцете :lol: . Винаги съм смятал , че човек първо трябва да си направи един филтър ( тип "черна дупка" :lol: ) на 50 Hz , да го свърже към подобен уред и чак тогава да прави каквито и да било други измервания ! Много околен "брум" се навъди ! :partyman: :partyman: :partyman:
lpoik - специалист
tzetz009--Аз съм я правил тази схема,но открива само низкочестотни излъчвания,но тази висока честота дали ще я прихване не знам.
tzetz009 - специалист
И да го мисля и да не го мисля как да почна "излиянието си" , цялата истина е , че днес живеем в една голяма "паяжина" от кабели :x :x :x ! Неекранирани кабели !!!!! Не остана едно място в жилището на човека , в което да няма "брум" . Няма една стая , в която да няма зарядно за GSM и в същата тази стая да слушаш без смущения УКВ радиостанция :? !?! Някой ден ден ще се върнат на мода бронираните кабели и заземяването на бронята им ! Може и по-дебели коаксиални да се правят . Но това ще е тогава . Въпроси във форума от сорта на : " Търся брониран "мостовак" за кухненската печка и коаксиален 6 квадрата " ще са нещо нормално !!!

:partyman: :partyman: :partyman:
lpoik - специалист
Така е навсякъде паяжина от кабели.Аз като зглобих схемата и то полудяваше от бръмчене.На улицата регистрираше проводниците по стълбовете.Като отида на полето млъкваше.Между другото това устройство го дават да регистрира положителни и отрицателни йони,демек с него може и вода да се търси.Опитвал съм,но не се получи.Извинявам се че се отклоних от темата.
tzetz009 - специалист
lpoik , за какви отклонения се извиняваш :?: :?: :?: ! Тука форума така се омеша , че то вече отговори можеш да получиш незнайно къде . Примерно показвам - 10 теми назад има още един кандидат да търси " радон в мазето " :-D ! Това не е някаква фантасмагория или тема-табу , но има много мошенници наистина . Както се казва : " Истината е някъде там" ! Много "професори" казват че с помощта на електроника са стигнали 4-тото че и 5-тото измерение - ама реално на пазара няма нищо !!! Ще поживеем , ще видим !

:partyman: :partyman: :partyman:
lpoik - специалист
tzetz009---Ами то вече не остана време за живеене,та дали ще видя или не вече ми е все тая.Поздрав :drinkers: :rock: :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "ГСМ антена - насоченост" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: