От мобилни телефони до цифрови камери
manolito - специалист
Хайде бе колеги ,измислете някакъв куплунг за платки с тази стъпка и ширина на пистите. Мисля че така ще стане най-надеждно.
ELEMENTAL - специалист
Колко мм е стъпката м/у изводите на дисплея?
manolito - специалист
Стъпката е 1мм. ,а ширината на пистите около 0,7мм.
бат Вальо - специалист
Електронните табла на Фиат имат такива лентови кабели и то доста. Утре ще видя с каква стъпка са.
manolito - специалист
ОК ,дано намерите някакво решение. Мисля си също дали в лаптопите няма нещо подобно или някакви куплунги по дънните платки на компютрите :idea:
velsi - Почетен майстор
В лаптопите със сигурност има и то най-различни. По стандартните настолни компютри няма такива неща.
Здравейте! Скоро си купих Seat Cordoba 99г. /настаро естествено/ и както може да се очаква при повечето стари коли се сблъсках с редица проблеми. :cry: Колата е с LCD дисплей, на който се изписват радиото, часовника, външна температура, но някои от сегментите му не светят. Така стигнах и до този полезен сайт. Знае ли някой дали това подлежи на ремонт и къде? Намерих обяви за подобни ремонти, но ми казаха, че възстановяват на Opel, Audi и др.- на Seat не били правили досега.
manolito - специалист
Колега , явно на кофти майстори си попаднал. Какво значение има марката кола? При всички положения трябва да се разглоби и види. Най вероятно е лентов кабел ,който трудно се намира в БГ. Ако можеш да го разглобиш и качиш тук снимки ще имаш по-големи шансове за помощ. :idea:
joniks-serviz - помощник
Не искам да те разочаровам ,но този вид проблем не можеш до го решиш ,единственият начин е да потърсиш от друг касетофон дисплей-провери в някой сервиз на някой колега може да му се намира!
manolito - специалист
Този дисплей не е от касетофон ,а от климатроника на колата. А това че не може да се оправи по добре да не го беше писал колега..... :!: Сменя се лентовият кабел и се оправя. Въпроса е че не мога да намеря такъв кабел в БГ и затова търся друго решение. :?

Тема "Въпрос за LCD авто дисплей" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: