nikolovvd написа:Бе хора, живея в блок!Много познато. Това да живееш в блок си е малко...неудобно от към шум. Всичко се чува 1-2 етажа надолу и нагоре. Моите колонки на компютъра са 2x1W и ако ги надуя ще се чува в съседите. И на мен ми се иска да надуя някой ден 2x20W Hi-Fi усилвател на пълня мощност, но щом си в блок...въздържаш се. Аз си слушам по-силно само със слушалки. Хем не е голяма мощност хем се чува ясно и силно. И не пречиш на никой.
....но не е редно дори 2Х20W да пускам.
shadow__01 написа:Я си пускай те музика и много да не ви пука,все ще има на някои да му пречи да си ходи на село.nikolovvd написа:Бе хора, живея в блок!Много познато. Това да живееш в блок си е малко...неудобно от към шум. Всичко се чува 1-2 етажа надолу и нагоре. Моите колонки на компютъра са 2x1W и ако ги надуя ще се чува в съседите. И на мен ми се иска да надуя някой ден 2x20W Hi-Fi усилвател на пълня мощност, но щом си в блок...въздържаш се. Аз си слушам по-силно само със слушалки. Хем не е голяма мощност хем се чува ясно и силно. И не пречиш на никой.
....но не е редно дори 2Х20W да пускам.
Направи си/вземи си мощен усилвател той може силно и слабо да свири,а маломощния само да криви