• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15
От мобилни телефони до цифрови камери
toolegittoquit - майстор
torbalan написа:
И да ти кажа - изобщо не са малко хората, които снимат с професионална техника. Дори да не е последния модел, а да е модел втора ръка от преди година две...
Явно за теб е нормално да ползваш чуждите лайна и техника 10-та употреба. Базов клас сносен апарат може да се намери за 1000-1500лв. Адски многото хора всъщност са доста малко, защото малко имат и биха дали за апарат хиляди левове. Защото живеем в мизерия, с най-ниски заплати и най-висока бедност в цяла ЕС. Ето за това твърденията са ти лъжа.
8180 - майстор
Торбалане,
Ти си щастливец за завиждане.

Аз, ако бях на твое място - всеки ден да ходя на работа в това съветско, омразно, най-социалистическо недоносче - АЕЦ, да се срещам с посредствени руски инженери (от 5-тата колона) и да има чета нескопосаните (преписани от Запада) проекти - е, щях отдавна да изпадна в дълбока депресия (с елементи на мазохизъм и шизофрения). Вероятно и заплата щях да взимам с отвращение през месец-два, заради принципа и достойнството - и само за хапчета.

Теб, явно, те е "пернало" по друг начин. :?
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Айде стига глупости. ... Не са много хората, които снимат с хубави апарати и днес. Повечето снимат със сапунерки или телефони, защото е евтитно. Алтернативата на Смена8М е днешната сапунерка за 120лв с някаква измислена марка или камерата на телефона.
Мдаа, брат ми снима с S7, щото по евтино.....Наш кви снимки прай....не знаеш...няма и да разбереш..... :-D
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Мдаа, брат ми снима с S7, щото по евтино.....Наш кви снимки прай....не знаеш...няма и да разбереш.....
Всяка сапунерка за 150лв става за селфита. :?
torbalan - Дървен философ
Гледам - масово злобеете на тема заплата...

Ами да ви кажа - всичките ми приятели, дето не работят в социалистическия АЕЦ и се препитават по частни фирми в София - са на по-голяма (и то в повечето случаи в пъти по-голяма) от моята заплата...

Никой не съм спрял - елета на село, започнете работа в АЕЦ-а, печелете... Ще ми бъде драго...
toolegittoquit - майстор
torbalan написа:
Гледам - масово злобеете на тема заплата...
Просто говориш нелепици. Огледай се, отиди попитай някой механик в градският транспорт или някоя продавачка - дали получават заплати в хиляди, та да може да си позволят неща за себе си и децата си.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Всяка сапунерка за 150лв става за селфита. :?
Ем да, ама точно тая сапунерка беше към 1500 лева... :wink:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Ем да, ама точно тая сапунерка беше към 1500 лева...
Продължаваш да се правиш на интересен? Аз в момента снимам с телефон, който струва 60лв по днешни цени.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Продължаваш да се правиш на интересен? Аз в момента снимам с телефон, който струва 60лв по днешни цени.
Извинявай, не разбрах....хвалиш ли се или се оплакваш?Ти започна за телефоните, не са ти ясни нещата...вземи един S 5, 6, или 7 направи си селфи, и пак ще говорим... :wink:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Ти започна за телефоните, не са ти ясни нещата...вземи един S 5, 6, или 7 направи си селфи, и пак ще говорим...:
Не, ти започна. Аз казвам, че камерата като интегриран компонент в един телефон може да е на много по-достъпна цена от професионален или полупрофесионален цифров фотоапарат.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15

Тема "Кръжок" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: