torbalan написа:Гледам - масово злобеете на тема заплата...Що не напуснеш социалистическия АЕЦ с тая гадна ниска заплата и не започнеш в някоя частна фирма на по-голяма капиталистическа заплата? Какво те спира да работиш по американска система - където има по-хубаво заплащане - там живеем?
Ами да ви кажа - всичките ми приятели, дето не работят в социалистическия АЕЦ и се препитават по частни фирми в София - са на по-голяма (и то в повечето случаи в пъти по-голяма) от моята заплата...
Никой не съм спрял - елета на село, започнете работа в АЕЦ-а, печелете... Ще ми бъде драго...
jekasus написа:А защо трябва да напускам? Нещо не вдявам...torbalan написа:Гледам - масово злобеете на тема заплата...Що не напуснеш социалистическия АЕЦ с тая гадна ниска заплата и не започнеш в някоя частна фирма на по-голяма капиталистическа заплата? Какво те спира да работиш по американска система - където има по-хубаво заплащане - там живеем?
Ами да ви кажа - всичките ми приятели, дето не работят в социалистическия АЕЦ и се препитават по частни фирми в София - са на по-голяма (и то в повечето случаи в пъти по-голяма) от моята заплата...
Никой не съм спрял - елета на село, започнете работа в АЕЦ-а, печелете... Ще ми бъде драго...