• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
От мобилни телефони до цифрови камери
profesionalist_wood - майстор
Дори на големците и децата им не се справят в Американски колеж дори http://novinite211.com/noa/2441
Като се сетя за чича който учил в Американски колеж навремето,направо настръхвах.....
darken_nz - специалист
Това доказва, че онези ''големите'' са големи само на думи. Реално са пълни нули. И май благодарение на ВИП Брадърите и подобни лъсва колко ВИП е ВИП прослойката на обществото.Аз за нищо на света не гледам такива шитни, но как да е. Моментите, когато съм го правил - случайно - лъхаше на простотия от всякъде. :-D
profesionalist_wood - майстор
Ама редно ли е да биеш даскал и то в престижен колеж.... :?:
darken_nz - специалист
Ами това са последиците от нулевото възпитание. Тя също ще си го отнесе (Деси)
Тя ми е любима певица, но това не значи нищо.А дали е редно - мисля, че всички знаем!
Какво очакваш от едно олигофренче ?! Навсякъде се прочухме колко сме прости.... Добре, че е Тед и тези, като него! (Тед Кочев)
nikolovvd - майстор
Всичко е в реда на нещата.
Докато с разтваряне на краката жени се сдобиват с кола, апартамент и кариера, а други с далавири, наркотици и убийства, нещата няма да си дойдат на мястото.
Кажете на някой американец, че ще си купувате Ягуар последен модел и вижте какъв поглед ще извади.
В нормалните държави положението в обществото се крепи на материалните ценности постигнати с труд, знания и умения, а у нас с последните си пари някой копуват скъпи коли, за да постигнат положение в обществото. Само дето обществото ги знае що за стока са. Както обича да казва Христо Стоичков - "От царвул трандафор не става".
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Тема "Кръжок" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: