От мобилни телефони до цифрови камери
crez - майстор
Таблетките които поставяш в машината не са нищо друго освен сода в комбинация с гланца. Проста сметка, ако слажиш две таблетки вместо една, настроиш температурата на 80 гр. и намалиш времето наполовина ще получиш търсения ефект.
emil_v r - майстор
Екзотермична , ха ха .
защо не разтвориш кило сода на кристали в 3-4 кила вода да видим колко топлина ще отдели?
Защо ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Чеки малко ся! Баш завчера в към литър вода сложих 2 лъжици сода. Не ме питай защо. Важното е че, виж, навреме. Кофичката запари. В см едвам си я държах
emil_v r - майстор
Ее не знам , може и да не съм прав ...
Понеже сипвах 2 кг кристали в тоатетната , седалото , и не забелязах нагряване , затова ми се стори пресилено , че ... нали ... такова.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ааа.... ти беше ли седнал? Такова, на седалото.
emil_v r - майстор
n_a написа:
Ааа.... ти беше ли седнал? Такова, на седалото.
Haj , da ne samospami[ тук е еликтроника.
При тия жеги не сядам , а съм надигнат Н + 10 см , иначе се мокря отдоле .
Нося обувки 44 ном. :evil:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Забавих да ти пиша, че
emil_v r написа:
След като назначите мияч , ако потрябва пияч , или ебач , или две в едно ,
се обадете . :evil:
Имаш запазено място. Според желанието ти.
emil_v r - майстор
Каква е дзаплатата , и как ще се плаща , понеже ме викат и на още 2 места :evil: 3к р лв ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Гърч, чанч и никакви пари. Устройва ли те? Желаещи има, та е добре да информираш навреме.
Niky77 - специалист
rulom написа:
Баси, не може да те изненада човек :-D ....освен да дойда аз и да мия...арча малко...няколко бири на час + мезето :wink: ...иначе няма смисъл от тези напъни :) ...надценката ще избие всяко действие.... :-D
Баси! N_a, не ти трябва съдомиялна! На няколко бири на час той със шланга май ще мие! :lol: :prost: :lol:

Тема "миялна машина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: