denuchi написа:В кой район на България се намираш. Може да намерим общи приказки. Е поне предложения може да дам. С каква сума си готов да се разделиш. Глезотиите са скъпо удоволствие.В шопско съм

denuchi написа:В кой район на България се намираш. Може да намерим общи приказки. Е поне предложения може да дам. С каква сума си готов да се разделиш. Глезотиите са скъпо удоволствие.В шопско съм
fox_vt написа:Има климатици с обратна връзка със дистанционното!Има датчик за температура в самото дистанционно и климатика следи стойноста му и по него коригира температурата.Но нз кои модели и марки имат такива екстри.Ще разгледам темата, но едно е само температура друго е всички глезотийки
И нещо което може да ти е от полза http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?p=95017
kivanov написа:Само идеи нищо повече. Аз нищо не продавам или предлагам. С какво ще си изградиш инсталацията и системата сам си решаваш.denuchi написа:В кой район на България се намираш. Може да намерим общи приказки. Е поне предложения може да дам. С каква сума си готов да се разделиш. Глезотиите са скъпо удоволствие.В шопско съмАма все ще се намери начин за комуникация. Приемам предложения само, ако са идейно свързани, а не предложения да си купя нещо
скайп?
kivanov написа: Писах мейл до вносителят на климатици Mitsubishi с въпрос дали предлат някакъв интерфейс за комуникация, но нямам отговор. (Ако получа отговор или някой има мерак да ползваме негов климатик, мога да напиша софтуер за андроид и да направя устройството)
a_stoev написа:Ще съм ти благодарен най-малкото за да я разгледамkivanov написа: Писах мейл до вносителят на климатици Mitsubishi с въпрос дали предлат някакъв интерфейс за комуникация, но нямам отговор. (Ако получа отговор или някой има мерак да ползваме негов климатик, мога да напиша софтуер за андроид и да направя устройството)
Мога да ти дам протокола за техниката на GREE. Е, не всичките климатици имат, само определени серии.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: