От мобилни телефони до цифрови камери
todortv - майстор
boqn_zara написа:
.... има 4 диода неподобяващи грец-схема ..... и след това два интегрални регулатора на напрежение. като ги проверих единия ми намириса на пробил......и ми се стори че пак е пробил.Както и да допра 3 краищата на уреда ми показва верига явно тука е загатката.
Няма да се бяга .....
hidrazin - майстор
И защо трябва да е бягане? Сега е сезона. Осигурявам перфектна фитнес програма с цялостно
натоварване на мускулатурата. Който не вярва да дойде на село. Предоставям за безплатно
ползване тренажори. Подобни на тези:
http://www.youtube.com/watch?v=OL9oad4V ... 7365A4B0BC
:partyman:
boqn_zara - специалист
Хахах :-D :-D :-D :-D :-D .Такива упражнения къде с гъза сенка си правя мани :-D :-D :-D :-D .Лентата не е моя просто ме помолиха да хвърля едно око защото ужким преди да я докарат в бг работила.И като се захване човек нали знаете от любопитство искам да я оправя но изглежда на 90% проблема е в интеграла всичко проверих мой приятел също я човърка и той ми каза същото.Проблема не е никъде другаде освен в въпросната платка.Мотора работи идеално пуснах му захранване щеше да ме изяде понеже на мен там ми е силата ел.двигатели и електротехника това беше първото нещо което направих.Някой дали има инфо за въпросната интеграла или евентуално нейн заместител?
todortv - майстор
boqn_zara написа:
...Някой дали има инфо за въпросната интеграла или евентуално нейн заместител?
А, какво пише на нея. :?:
gogo7777 - майстор
А марка и модел на пътеката има ли? :cool:
boqn_zara - специалист
Maрката е Reebok но модела не го знам просто пътеката не е при мен.Не е първа младост но не и много стара.
gogo7777 - майстор
http://www.ebay.co.uk/itm/TESTING-AND-R ... 3f1dece87f

Това ли е :?: За 15-20лв. си решаваш проблема. Интегралата няма да я намериш за по-малко пари :-D
boqn_zara - специалист
Ха как я намери бе човек :shock: :shock: .Аз ужким търсих там но не ги намерих не сам търсил достатъчно добре явно.Но е малко по различна жака на кабелите който са вързани с другата платка на тази къде си я показал е с 4 а моята е с 5.Там в ebay ми излиза една с 5 но виждам че тя е с различна интеграла.
sstefanov - майстор
Вие не четете ли, че показаната в ebay цена е само за тестване на платката?
По-надолу пише, че ремонтът започва от £55.00. При това трябва да им изпратиш платката (което означава да си платиш и пощенските разходи).
Но като гледам какви въпроси се обсъждат в темата, единственият шанс за ремонт е да се отнесе платката на човек, който разбира.

Тема "Проблем с импулсно захранване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: