• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
От мобилни телефони до цифрови камери
toolegittoquit - майстор
plamen6703 написа:
С "видеота в интернет" можеш, ако имаш акъл само да прецениш, че тази работа не е за всеки и да не пипаш.
Точно това с жичките всеки със сръчни ръце може да го направи. А майстор му викат само на тоя, който не му знаят името. Майстор е срамна дума за мен и не искам никой да си позволява да ме нарича такъв.
Е те такива майстори щяха да ме убият преди 3 дни.
plamen6703 - майстор
toolegittoquit написа:
plamen6703 написа:
С "видеота в интернет" можеш, ако имаш акъл само да прецениш, че тази работа не е за всеки и да не пипаш.
Точно това с жичките всеки със сръчни ръце може да го направи. А майстор му викат само на тоя, който не му знаят името. Майстор е срамна дума за мен и не искам никой да си позволява да ме нарича такъв.
Е те такива майстори щяха да ме убият преди 3 дни.
Кое е това с жичките, което го могат всички със сръчни ръце, че явно нещо съм изпунал баш майсторе...
toolegittoquit - майстор
plamen6703 написа:
Кое е това с жичките, което го могат всички със сръчни ръце, че явно нещо съм изпунал баш майсторе...
Изображение
plamen6703 - майстор
И само жички ли са вътре или си мислиш, че само жички прекъсват :lol:
toolegittoquit - майстор
plamen6703 написа:
Не само жичките прекъсват, но силно се съмнявам, че възможност да замениш микроконтролера или някой друг от тия голите кристали, така че се ограничаваш до жичките или някой друг смд елемент.
plamen6703 - майстор
toolegittoquit написа:
plamen6703 написа:
Не само жичките прекъсват, но силно се съмнявам, че възможност да замениш микроконтролера или някой друг от тия голите кристали, така че се ограничаваш до жичките или някой друг смд елемент.
Съмнявай се в себе си и ще успееш, а може и да не успееш... ако не ти се работи и не си упорит!
toolegittoquit - майстор
plamen6703 написа:
Съмнявай се в себе си и ще успееш, а може и да не успееш... ако не ти се работи и не си упорит!
Перифразирам, дори и да ги свалиш, няма с какво да ги замениш. Аз като че ли не знам.
И ако беше човек в духа на НаправиСам щеше да пуснеш снимки от ремонта и щеше да кажеш как най-лесно си отстранил проблема. Тук не е място за бизнес и ЛС-та.
Последна промяна от toolegittoquit на чет апр 20, 2017 6:38 pm, променено общо 1 път.
plamen6703 - майстор
toolegittoquit написа:
plamen6703 написа:
Перифразирам, дори и да ги свалиш, няма с какво да ги замениш. Аз като че ли не знам.
Така е, не знаеш!
toolegittoquit - майстор
plamen6703 написа:
Така е, не знаеш!
О, но знам. И щом не си споделил как си ремонтирал, ти не си в духа на НаправиСам. Тук не е да се върти бизнес с ЛС-та. А за теб съм сигурен, че ти у вас имаш и "вафли" направо да правиш нови микрочипове. И бяла стая имаш, нищо че в България няма такава вече.
plamen6703 - майстор
toolegittoquit написа:
plamen6703 написа:
Така е, не знаеш!
О, но знам. И щом не си споделил как си ремонтирал, ти не си в духа на НаправиСам. Тук не е да се върти бизнес с ЛС-та. А за теб съм сигурен, че ти у вас имаш и "вафли" направо да правиш нови микрочипове. И бяла стая имаш, нищо че в България няма такава вече.
Знаеш, знаеш, но само със знание гнездо не става, трябват и умения... така е казала лястовицата на един такъв лапни шаран като теб, който постоянно казвал - знам... знам... и е продължила да си прави гнездо за лястовичетата!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Проблем с компютър на автомобил Опел "Зафира"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: