От мобилни телефони до цифрови камери
gogo7777 - майстор
:drinkers:
Верно бре. Е тия тепат рибата :flucht:
boqn_zara - специалист
Да аз го прочетох след това наистина тези са луди.Търсих в амазон но там нищо не излиза някой да се сеща за друг сайт.
hidrazin - майстор
И какво си търсил като даже модела на пътеката не знаеш?
Видя и сметка на електрониката окончателно а?
понеже на мен там ми е силата ел.двигатели и електротехника
И тогава що се навираш там , дето не ти е работа? Ти си човъркал, и твоя приятел и той бил я човъркал. :lol:
Хайде сега събирай остатъците в една торбичка и ги връщай на човека.
И как разбра че е интегралата? Пусна ли я на оцилоскопа да видиш какво изкарва?
:partyman:
boqn_zara - специалист
Не съм я пуснал на осцилоскоп но всичко излиза не може всички елементи да са здрави и да не тръгва .Всичко което сме мерили сме го върнали на място платката е в сглобено положение.Мотора е здрав другата платка също, като пуснеш лентата дисплея си отчита че работи но самата лента не върти остава само въпросния регулатор.Ако някой го интересува модела ще отида и ще го запиша. Въпросната платка е почти същата с тази на линка.Някой ако знае откъде може да се поръча цялата платка или интеграла само нека да пише пише празни коментари мисля че са излишни да пълним форума излишно.Нищо лично към някой от вас но заядливи изказвания мисля,че са излишни хайде наздраве в неделния следобед :drinkers: :drinkers:
miroton - майстор
Вместо двигателя сложиси една манивелка и твоя приятел да я върти а пък ти бягай :-D :-D :-D :-D :-D
hidrazin - майстор
Ами ти даже не си направи труда да напишеш модела на пътеката. Какво очакваш - чудеса?
Интегралата няма и как да я намериш. Не е серийно производство. Остава ти само да питаш тук:
http://www.treadmill-lubricant.com/moto ... d-11-p.asp
С една дума - пращай ми собственика на пътеката, че дойде време за фитнес на двора. :lol:
Ако се справи добре със фитнеса може даже да изкара пари за нова платка. :cool:
:partyman:
Последно избутана от boqn_zara на нед ное 29, 2015 11:43 am.

Тема "Проблем с импулсно захранване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: