kozl написа:Какво значение има за черния екран?
kozl написа:Какво значение има за черния екран?Никакво, но за Теодора си мисля че има.
kozl написа:Какво значение има за черния екран?
kozl написа:Какво значение има за черния екран?Никакво, но за Теодора си мисля че има.
Теодора написа:Благодаря за съветите! Да, антената е обърната вертикално. Накратко, за да не се ровите във всички писания: нов телевизор, външна антена, предавателят е на съседния хълм, изображението на БГ он еър е перфектно, другите понякога са добри, понякога се разпадат. Свикнахме и гледаме когато може. Но се чудя дали антена с усилвател ще подобри положението.Аз си мислех, че вече гледаш всички програми, а то се оказва, че се връщаме пак в началото на темата и ще се въртим в омагьосан кръг. Доста съвети ти дадохме, но докато не се решиш да пробваш, промяна няма да има
Теодора написа: нов телевизорОзначава, че приемника е в него. Имам съмнения, че и в телевизора може да е причината. За да я елиминираш вземи назаем цифров, работещ приемник от приятел със все кабелите и пробвай как ще излязат програмите с външния приемник. Ако са по същия начин, значи причината е в антената и кабелите до външния приемник, но ако получиш картина и звук на всички канали - причината е в новия телевизор. Аз все още пазя едно "Велико Търново" (само дето не е толкова велико), което лошо приемаше програми излъчвани на по-високите честоти в дециметровия обхват. Ми едно време имаше две програми - първа в метровия обхват и втора в дециметровия и то в началото и като пуснаха нещо в по-голяма честота и Ти Ви-то не го хвана. Така разбрах, че е сакато, но гаранцията бе отдавна му изтекла.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: