От мобилни телефони до цифрови камери
hidrazin - майстор
А дано да стане накрая. Ако не можеш да се свържеш - свиркай за помощ. И аз ги обичам японците. С два 100 волтови съм от 2006-та. Едно Фуджицу и един Шарп. Преди две години Шарпа изтърва фреона. Оказа се шупла в една тръбичка в питата на външното тяло. Това въобще не го броя. :-D
Ба си и здравите животни.
:partyman:
P.S. 2006-та взети втора ръка с три години гаранция.
vasiv - напреднал
Здрави,здрави,колега но,щом се прецака нещо си е направо ходене по мъките,ето един прост клапан ми скъса нервите -първо разваряване ,че по съвет на колеги можело с едно измиване с екстр.бензин да запее ,после пак заваряване/че и това си е една специална процедура /и пак ту затваря ,ту не ,че почукване и т.н.
Вчера пък ,съживявайки един Панасоник/ТВ/ се сетих ,че и с тия пол. релета пак май няма да стане .
1.Няма как да избягам от 10сек.импулс от процесора към реле режим ..
2.Процесора подава едновременно пак 10сек.към още едно реле/2/ което комутира напрежението 100в към изправителя /на негово място запоих адаптера 100/24/
3.Релето режим при охлаждане вкл.за 10сек. вентила ,реле/2/ изключва захранването 100в а реле режим се връща в нормално положение т.е. все едно е в режим отопление .Всъщност само тогава процесора вкл.реле режим -в режим отопление /нормално затв.контакти /включва само реле 2.
В крайна сметка излиза че това реле режим трябва да се замени с поляризовано бистабилно-или ще взема да му запоя едни просто ЦК за режим охлаждане да изкл. клапана ....само тоя дефрост ?????поздрави

Тема "помогнете със схемичка за вкл.и изкл.на магнетвентил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: