От мобилни телефони до цифрови камери
toolegittoquit - майстор
Junak написа:
Обясних ти възпитано, че ти полезни теми нямаш, защото всички свършват по един и същ начин.
Свършват, заради такива коментатори-фактолози. Не било "токов удар". И нямало проблем да пестиш ток с кондензатори.
Те умнотиите се развиват и без мое активно участие.
Аз в случая мога да ти кажа какво да правиш, защото аз съм написал отговор по темата.
Като не е TCON и пиша простотии, тогава какво е? Ама не ти е интересно да помогнеш на човека, а да се заядеш с друг, нали?
Имаш ли си идея в колко чужди форуми пиша и никъде не се заяждат на дребно, като в българските?
Junak - майстор
toolegittoquit написа:
Аз в случая мога да ти кажа какво да правиш, защото аз съм написал отговор по темата.
Като не е TCON и пиша простотии, тогава какво е? Ама не ти е интересно да помогнеш на човека, а да се заядеш с друг, нали?
Имаш ли си идея в колко чужди форуми пиша и никъде не се заяждат на дребно, като в българските?
Нее, в случая ти осра темата с простотиите си и личните нападки. Ако искаш, върни се назад и прочети какво си писал. Както винаги де...
DMN - майстор
Поздравления за FM STEREO, че сподели решението на проблема си - така темата придоби завършен и смислен вид според мен :) .
Е, "завършен" вид още не е придобила(освен чисто технически).
Наистина не мога да разбера - защо доста от хората(не всички), които работят професия свързана с ремонт на високите технологии(и не толкова високите) са много нервни, избухливи, егоистични, нападателни, или че се имат за по-католици от папата, и т.н.
Има някаква зависимост според мен :? . Остава само да я открия - скоро обаче май няма да стане.
Засега съм достигнал до извода - че развитието на технологиите(и техните производни) не влияят много добре на развитието на човечеството като цяло, т.е. цялото не е по-различно от предишните епохи като същност, инстинкти и т.н. :roll: .
С 2 леви - специалист
Според мен, развитието на технологиите прави излишни сервизните специалисти и техници. Просто техниката става неремонтируема в обикновен сервиз. Занаятът умира с две думи.
Keresteliev - специалист
hidrazin написа:
toolegittoquit написа:
.... колко мои полезни теми и отговори ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:partyman:
Е какво му е смешното?

Знаеш ли колко полезни теми и отговори има човека?

А ми много!

Поне 2-3 иляди!!!
DMN - майстор
Keresteliev написа:

А ми много!

Поне 2-3 иляди!!!
Keresteliev, а твоите полезни мнения колко са?
Keresteliev - специалист
DMN написа:
Keresteliev написа:

А ми много!

Поне 2-3 иляди!!!
Keresteliev, а твоите полезни мнения колко са?
Не съм "майстор" с 1180!

:sad:
DMN - майстор
Keresteliev написа:
Не съм "майстор" с 1180!
Грешиш - вече са 1181...
Но аз мисля, че не греша, че ако съберем всичките ти мнения в този форум те няма да са само 123(в настоящия момент), а доста повече :) .
Keresteliev - специалист
DMN написа:
[...., че ако съберем всичките ти мнения в този форум те няма да са само 123(в настоящия момент), а доста повече :) .
Ами давай!

:lol:
DMN - майстор
Ами давай ти - разкрий другия профил, с който участваш или си участвал тук преди време.

Тема "Проблем с телевизор LG29MT44D-PZ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: