fox_vt написа:... ако имаш достатъчно мощен озонатор,включваш го и си караш работата нейде,след няколко часа отиваш изключваш го проветряваш и си караш живота...Каква е целта на тази операция?

fox_vt написа:... ако имаш достатъчно мощен озонатор,включваш го и си караш работата нейде,след няколко часа отиваш изключваш го проветряваш и си караш живота...Каква е целта на тази операция?

Освен това дезинфекцията убива и всичко в стаята -акари други микроби и т н .Както казах щом в операционните се използва там където един единствен микроб и може да си аут ,значи и в къщи може.
 Освен това дезинфекцията убива и всичко в стаята -акари други микроби и т н .Както казах щом в операционните се използва там където един единствен микроб и може да си аут ,значи и в къщи може. Пр0чет0х д0ста истина и д0ста заблуда ! Предварителн0 се извинявам за "0" не ми раб0ти бут0н 0т клавиатурата!
  Пр0чет0х д0ста истина и д0ста заблуда ! Предварителн0 се извинявам за "0" не ми раб0ти бут0н 0т клавиатурата!  

В същ0т0 време 0баче 0з0на е замърсител на въздуха ! Защ0т0 малк0 0ткл0нение в к0личеств0т0 м0же да д0веде д0 негативни п0следици при вдишване. Елементарен пример е какв0 ще стане ак0 вдишате г0лям0 к0личеств0 кисл0р0д за кратк0 време - настъпва смърт! НАпример в куви0зите к0гат0 не е д0бре д0зиран кислр0да в терапията м0же да настъпи слеп0та или други увреждания при бебетата! Кисл0р0да, к0йт0 дишаме е в т0чн0 0пределена пр0п0рция и всяк0 трайн0 изменение в0ди бавн0 или бърз0 в зависим0ст 0т г0лемината на изменениет0 д0 заб0лявания и ак0 не се 0брати пр0цеса д0 смърт
  В същ0т0 време 0баче 0з0на е замърсител на въздуха ! Защ0т0 малк0 0ткл0нение в к0личеств0т0 м0же да д0веде д0 негативни п0следици при вдишване. Елементарен пример е какв0 ще стане ак0 вдишате г0лям0 к0личеств0 кисл0р0д за кратк0 време - настъпва смърт! НАпример в куви0зите к0гат0 не е д0бре д0зиран кислр0да в терапията м0же да настъпи слеп0та или други увреждания при бебетата! Кисл0р0да, к0йт0 дишаме е в т0чн0 0пределена пр0п0рция и всяк0 трайн0 изменение в0ди бавн0 или бърз0 в зависим0ст 0т г0лемината на изменениет0 д0 заб0лявания и ак0 не се 0брати пр0цеса д0 смърт   

Впрегнали Китайци, ниск0 грам0тни и ниск0платени да ги израб0тят и праснали надпис без0пасн0?!
  Впрегнали Китайци, ниск0 грам0тни и ниск0платени да ги израб0тят и праснали надпис без0пасн0?!   

Как се прави т0ва заклчение
  Как се прави т0ва заклчение   
   Ами Аз раб0тя п0д земята и имам дед0стиг на кисл0р0д всеки ден и на мен например м0же да ми се 0трази д0бре ак0 п0дишам малк0 0т т0зи 0з0ниран въздух, н0 за друг т0ва м0же да се 0каже не п0лезн0, а вредн0
  Ами Аз раб0тя п0д земята и имам дед0стиг на кисл0р0д всеки ден и на мен например м0же да ми се 0трази д0бре ак0 п0дишам малк0 0т т0зи 0з0ниран въздух, н0 за друг т0ва м0же да се 0каже не п0лезн0, а вредн0   Как с един и същ апарат, с една и съща функция, и с една и съща д0за, ефекта ще е еднакакъв, п0л0жителен при т0ва за 7 млрд. души, живеещи п0-различен начин, в различна възраст, в различна среда, с различн0 здрав0сл0вн0 съст0яние
  Как с един и същ апарат, с една и съща функция, и с една и съща д0за, ефекта ще е еднакакъв, п0л0жителен при т0ва за 7 млрд. души, живеещи п0-различен начин, в различна възраст, в различна среда, с различн0 здрав0сл0вн0 съст0яние   

НЯМА КАК
  НЯМА КАК   

П0вярвайте ми знам какв0 г0в0ря !!! 0ще Айнщайн е казъл, че техн0л0гичния пр0цес 0тдавна е задминал м0рала ! Накрая ще стигнем д0 там, че да бъдем убеждавани, че яденет0 на лайна е п0лезн0 и ще ни пр0дават лайна! И ще ги купуваме
  П0вярвайте ми знам какв0 г0в0ря !!! 0ще Айнщайн е казъл, че техн0л0гичния пр0цес 0тдавна е задминал м0рала ! Накрая ще стигнем д0 там, че да бъдем убеждавани, че яденет0 на лайна е п0лезн0 и ще ни пр0дават лайна! И ще ги купуваме   

Чак в един м0мент и аз зап0чнах да си мисля, че м0же да има нещ0 вярн0 и к0й знае к0лк0 х0ра съм вкарал в налудничеви идеи
  Чак в един м0мент и аз зап0чнах да си мисля, че м0же да има нещ0 вярн0 и к0й знае к0лк0 х0ра съм вкарал в налудничеви идеи   !!! Е бях д0ста млад, неинф0рмиран и въ0душевен! Писаха във вестници чак, па преувеличаваха, па лъгаха, мазаха и т0ва всичк0т0 беше със знаниет0 на виден д0цент
 !!! Е бях д0ста млад, неинф0рмиран и въ0душевен! Писаха във вестници чак, па преувеличаваха, па лъгаха, мазаха и т0ва всичк0т0 беше със знаниет0 на виден д0цент   Няма да сп0менавам имена
  Няма да сп0менавам имена   !!! И СЕ НАлИВАХА ПАРИ
  !!! И СЕ НАлИВАХА ПАРИ   
   И БЕШЕ ШУМЕНЕ И БЕШЕ Г0лЕМЕЕНЕ и... жалка раб0та сме х0рата, жалка
  И БЕШЕ ШУМЕНЕ И БЕШЕ Г0лЕМЕЕНЕ и... жалка раб0та сме х0рата, жалка   

ЕТ0 КАК РАБ0ТИ СХЕМАТА
  ЕТ0 КАК РАБ0ТИ СХЕМАТА   
   Създаваш пр0блем,
    Създаваш пр0блем,   втълпяваш на всички, някаква причина прир0дна или друга п0ради к0ят0 се е п0явил
 втълпяваш на всички, някаква причина прир0дна или друга п0ради к0ят0 се е п0явил   Предлагаш решение
  Предлагаш решение   пласираш решениет0
 пласираш решениет0   прибираш пачките
   прибираш пачките   

пр0ст0 трябва да се 0тдалечи 0т индустрията, ик0н0миката, г0лемите град0ве и всякаква ч0вешка дейн0ст, т0ест да идете в прир0дата къдет0 няма ч0вешка намеса и т0ва да бъде начин на жив0т !
  пр0ст0 трябва да се 0тдалечи 0т индустрията, ик0н0миката, г0лемите град0ве и всякаква ч0вешка дейн0ст, т0ест да идете в прир0дата къдет0 няма ч0вешка намеса и т0ва да бъде начин на жив0т !Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: