От мобилни телефони до цифрови камери
manolito - специалист
Някой знае ли как мога да проверя самият дисплей , например да му подам на всеки сегмент някакво ниско напрежение за да разбера дали всичко е изправно :?: :?
Изрових темата от прахта... Имам същия проблем: отлепен лентов кабел от стъклото на дисплея. Проводяща гума търсих,търсих и не намерих. От стария кабел вече не става нищо, вече е много къс и не стига. Дайте идея...
sts - специалист
Аз имам Пежо 206 и моят проблем е обратен при мен е разлепен лентовия кабел от страна спойки.Не може да се залепи и затова търся схема на свързване на дисплея към платката за да направя с куплунг връзка между лентов кабел алуминиев към лентов кабел мед.
geordgeo - специалист
Изрових темата от прахта... Имам същия проблем: отлепен лентов кабел от стъклото на дисплея. Проводяща гума търсих,търсих и не намерих. От стария кабел вече не става нищо, вече е много къс и не стига. Дайте идея...
За каква дължина на гумата става въпрос и какъв дисплей, от какво е, защото имам някакви гумички, сваляни от разни устройства, може и да свърша работа на някой...

Тема "Въпрос за LCD авто дисплей" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: