• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
От мобилни телефони до цифрови камери
pansim - майстор
Браво :lol:
По-малоумно решение скоро не бях виждал, ако изобщо сте го реализирали....
:partyman:

И да питам - каква мощност изкарахте от това нещо??? Защото така както е направено имам сериозни съмнения в неговата работоспособност. Направени с тази интеграла УПС-и обикновено имат нарочно забавяне на управляващите фронтове на гейта на МОСФЕТ-тите...сети се сам защо :idea:
Любомир Иванов - напреднал
Ами за некадърник като мен толкоз ... Не съм толко велик като форумците. Трансформатора е за 200W. Исках да е за по-голяма мощност, но ми идва скъпо (на схемата в сайта пише 600W). За теста използвахме крушка. Целият макет ми излезе 115лв. Остана да бъде монтиран в кутия. Достатъчно е за един лаптоп, чието захранване е 100W, а не като настолните 300-350W.

Не карам никого на сила да вярва, който иска нека се съмнява. Пред когото е нужно ще докажа, че работи, а че някой избива комплекси във форума няма значение :)

Прикачен файл

Untitled.jpg
hidrazin - майстор
Аз не исках снимки за да ми доказваш нещо. Просто исках да видя как е станало. От мен имаш БРАВОС . :-D Пък аз рядко го казвам.
Няма значение с какво е изпълнена схемата. Нали работи, ще си изпълни предназначението и няма да я пускаш в серийно производство.
Успех!
Любомир Иванов - напреднал
hidrazin написа:
Аз не исках снимки за да ми доказваш нещо. Просто исках да видя как е станало. От мен имаш БРАВОС . :-D Пък аз рядко го казвам.
Няма значение с какво е изпълнена схемата. Нали работи, ще си изпълни предназначението и няма да я пускаш в серийно производство.
Успех!
За доказването нямах предвид теб, а последният пост на pansim. Благодаря :) Аз съм доволен от себе си. Понаучих и софтуера за чертане на схеми и платки отделно от останалите неща.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Имам нужда от схема на UPS за компютър" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: