• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
От мобилни телефони до цифрови камери
Chefo77 - майстор
Не е задължително да го хвърли седмица след изтичане на гаранцията. Аз на почти всички уреди съм си пуснал допълнителна гаранция (то е застраховка де), доколкото чета е все едно да си имам истинска гаранция. Дано не разбирам дали е така :)
ferrari4456 - специалист
Я си кажете мнението за Sony KDL-42EX440.Няма да давам линкове към сайтове, че може да се тълкува като реклама.
Взех го преди година на принципа хубава картина, добър външен вид, сони, с 0% оскъпяване. :?

А относно допълнителната гаранция да бях взел за скапаната си пералня самсунг на 2 години и двигателя сдаде багажа...смених уж четки, пък пак си се държеше по стария начин и излезе платка на двигателя, тоест нов двигател колкото цялата пералня направо, ама това е друга бира.
kozl - майстор
Как забравих........Един за съжаление много остарял съвет, но на времето когато бях дистрибутор на TV техника тежеше много. НЕкога марките се съобразяваха с нуждите на клиентите и произвеждаха телевизори за всички и за всякакви нужди:
- за тежкари - "Сони три тона";
- за пенсионери - "Гол и стар"
- за кухнята - "Фурнай" или "Панасолник"
- за спалнята - "Ту шиба ту почива"
- за WC - телевизорите "Акай"
- за болничните стаи - "Жив ли си"
Е нЕма вече такава класика, такива телевизори. Новите загубиха обем, релеф, загубиха излъчване. Такива форми им придават на новите телевизори, че ей на оня ден стоя пред огледалото и се чудя по коя програма ме излъчват :?
Преди години когато телевизорите бяха паралепипедни си купих плоско огледало с вградено луминисцентно осветление :shock:
Рокенрола беше млад, а огледалото с гаранция ......................гаранция в TV сервиз. Огледалото престана да ми свети и сервиза посети. А сервизните техници потънаха в шок от нескончаем смях. Огледалото загубило е образ, но на гаранционна карта пише техния сервиз. И като взеха ме за смях - от кога образа се загубил, цветовете как са, бързо ли загрява? Ма така е - О време оно нЕмаше флат телевизори па и с подсветка на екрана. Телевизорите си бЕха като кино, ама скопено кино, защото имаха кинОскопи. И нЕмаха студено светещи диоди, защото имаха топли ламБи с реотани. Ма кВи са тия днешните телевизори - една хлебарка нЕма къде да се смести, а котката ползваше "Електрона" за фризьорски салон за пухкава козина и наелектризиран прав косъм с високо напрежение.
Последна промяна от kozl на вт ное 12, 2013 1:30 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
kozl написа:
Ма кВи са тия днешните телевизори - една хлебарка нЕма къде да се смести, ...
Всичко по-горе е вярно с изключение на хлебарките. Имат достатъчно място за няколко племена във всеки телевизор.
:partyman:
Krelion - специалист
hidrazin написа:

Относно PHILIPS. Размина им се продажбата на потребителската електроника. Щяха да ги купуват Funai ама миналия месец развалиха далаверата, поради неизпълнение на договора. Правят много хубави неща, но LCD телевизорите не са от тях. Виж, кинескопите им бяха добри. :-D
:partyman:
Още малко спам: Това може,а телевизори-не а?

Прикачен файл

IMGP8404.jpg
IMGP8404.jpg (38.9 KиБ) Видяна 2573 пъти
svetli_44 - специалист
Може да отидеш до някоя голяма верига и да ги попиташ кой се продават най много, съответно и хората кой предпочитат. На място виш как е картината и реши все пак Tv-то е за теб така че крайния избор е твои.
Chefo77 - майстор
svetli_44 написа:
Може да отидеш до някоя голяма верига и да ги попиташ кой се продават най много, съответно и хората кой предпочитат. На място виш как е картината и реши все пак Tv-то е за теб така че крайния избор е твои.
... и ще получиш отговора, който са казали на продавача да ти даде :wink:
Например - за пералня почти винаги съветват за Индезит или АЕГ. Като първото е първи избор, разбира се ... А за ТВ - задължително ще е Самсунг.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Кои телевизор да избера-сьвети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: