• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
От мобилни телефони до цифрови камери
hidrazin - майстор
Това няма как да извади 500W при 2х28V захранване.
Захрани си го с две по двадесет, двадесет и нещо.
:partyman:
nikolovvd - майстор
E какво се смееш сега? Не си ли виждал китайски колонки за компютър, на които пише 30W, а са големи колкото пакет леща от половин килограм.
Понеже имам траф от поялник Велер, който е 2х12V (само той ми остана от 1987г.) и мисля да използвам него. Въпросат е, че е 5V под препоръчителното минимално напрежение.
До сега няколко пъти можеше да пробваш :)
nikolovvd - майстор
Да, ако го намеря къде съм го прибрал! :lol:
А и колоните ми не са пристигнали още от Англия. :roll:
От друга страна с този траф "оживявах" последния усилнател 2Х100, като захранвах само едното стъпало. Въпреки че пусках относително слаб сигнал на 5W - 10W говоритили, те не живяха дълго и сега имам доста магнити с формата на говорител. :lol:
miroton - майстор
Другия път си поръчай от дядо ти мраз

Пускай си го на колко ти пише,какви са тия 12 волта
nikolovvd - майстор
Пуснах го. С 2х12V не тръгна. Светодиода на защитата мигаше и му купих 2х24V с 450mA максимален ток, за да не стават издънки, че си имам ученик 12 клас, на който само купони са му в главата. Остава да му измисля кутия, че и да я направя.
mironcho - специалист
nikolovvd написа:
...Дават му 2х500W при 4 ома товар, а аз искам да извадя 2х50 примерно.
2х24V с 450mA са има няма 21W (ако китаеца не лъже). От къде мислиш да ги извадиш :?
hidrazin - майстор
Ами няма откъде да ги извади. Ще си има усилвател 2х5W а не 2х500W.
:partyman:
nikolovvd - майстор
Бе хора, живея в блок!
Имам усилвател с истински 2х200W, но не е редно дори 2Х20W да пускам. Няма да се излагам на стари години да ми правят забележка съседите за силна музика. Миналата година майстора като дойде да монтира вратите в апартамента улучи точна 3 часа след обяд. Докато забиваше втората камичка, за да стабилизира рамката на първата врата дойде комшията два етажа под мен да помоли за тишина, че приспивал детето.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "Схема на усилвател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: