От мобилни телефони до цифрови камери
Spokoiniq - майстор
В тая връзка ако някой каже как да накарам кучетата на съседката да не лаят от страх от такъв уред, или в най-лошия случай да лаят до откат, за да я накараме да ги махне, има каса уиски от мене, и изобщо не се шегувам, кучетата са 6!!! А как миришат...
ELEMENTAL - специалист
Е, то дали миришат зависи от стопаните :wink: .
Spokoiniq - майстор
Не ми се говори, ако за такава мърла не съдеха като за човек, досега да съм я свитнал, платил кръвнина на дъщеря й и забравил...
ronik - специалист
Spokoiniq написа:
кучетата са 6!!!
За апартамент ли става въпрос?
Spokoiniq - майстор
Да,Имаме жалби до общината, но не помагат, платени данъци, и е 82 квадрата, демек има място за всички.Само с дебелия край ще се решава проблема.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Хе-хе, не община, ми занимайте некои защитници на животните :-). Щото това им е антирекламно на тях... да си я възпитат
ELEMENTAL - специалист
Навий 75% от собствениците в етажната собственост и на "мърлата" ще и се наложи да си търси ново жилище :wink: .
П.С.Тя за кучетата плаща ли такса?
П.С.2.vitorio сори, че ти оспамихме темата
Spokoiniq - майстор
8 апартамента са във входа, повечето са пенсии, не им се влиза в конфликт, само аз и още един комшия ревем, ама данък е платила, има квадратурата на глава куче...общината вдигнала ръце, не им било работа.А новия закон за етажната не му приеха поправките за домашната гад и засега со кротце и законно метод няма.
maddoktor - специалист
Spokoiniq защо не направиш имитатор на КОТЕ :) тогава кучетата така ще лаят че всички ще се оплакват .
Spokoiniq - майстор
Питам за уред без чуваем звук, защото мазето с инструментите ми е под нейния апартамент, и когато съм вътре те полудяват от лай, усещат ме, та там ако го включа и се съдерат да лаят си викам общинарите и е дотука с кучетата.

Тема "Устройство против кучета..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: