От мобилни телефони до цифрови камери
tottenham - специалист
дайте предложения като марки и модели за озвучителни тела 5.1 за домашна употреба - филми, музика
Гледах в Метро предлагат вариант на JAMO (не сещам обаче модела) за 550лв. Дали са удачен избор като марка?
(по-късно ще ви драсна и модела)
Veselin90 - помощник
Вземи си едни logitech Z 5500. Цената им се върти малко около 550. Мощността им е 500 W RMS . Един приятел има такива.. вадят невероятен звук и качество
rusev - специалист
За тези 600лв., които струват тези компютърни колонки ми се струва, че има доста по-удачни предложения. Звукът от тези озвучителни тела е толкова далеч от това, което всъщност представляват записите, че направо ме заболяват ушите. За да се чува що годе нормално корекциите на макс и това, ако са добри озвучителни тела. Аз имам система 5.1 на Jamo с ресивър Sony и съм страшно доволен от звука, който предлагат. Фронталните са standalone, а сателитите са двулентови. Колкото до субчето въпреки, че е 8" е така настроено, че вади доста плътен и ненатрапчив бас. Аз лично няма какво повече да желач за парите, които съм дал.
svetliopi44 - Чирак...
Ей стая Айша както и казвам аз .... звука е невероятен без изкривявания и др. лошото е че я няма вече на пазара мая ..отдавна съм я купувал..

Прикачен файл

DSC00133.JPG
DSC00133.JPG (65.75 KиБ) Видяна 3163 пъти
karamundi - специалист
http://www.kkelectronics.com/products.p ... upaswe=010 мойто е номер 141 и съм много доволен много екстри много нещо

Тема "дом. озвучителни тела?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: