От мобилни телефони до цифрови камери
felice - специалист
Здравейте. Искам да се отърва от този телевизор, който обаче има проблем, показва само в синьо. Може ли проблемът да се открие (и отстрани) от разстояние? :?
hygro - майстор
От близо принципно може, но отстрани и разстояние можеш да се отървеш само така:

Изображение
felice - специалист
:tgrin:
Все си мисля, че има някакъв шанс да се оправи (и да взема някой лев, макар и не колкото дадох, аман :x)
stefan_gb - специалист
:) :lol: И ТВ техник от разтояние няма да може да ти го оправи освен ако не е със свръхестествени възможности. Иначе може да се оправи никакъв проблем.
felice - специалист
Значи, го виждам по два начина:
1. Отварям го и помагате. Само дето нямам никакви уреди и знания :?
2. Сервизът е с пари, значи чака по-добри времена :evil:
stefan_gb - специалист
Може да ти прозвучи доста налудничево но телевизор съм правил и по скаипа :cool: но отсреща човека имаше необходимите инструменти , знания по електроника и с малко напътствия се справи с проблема а при теб няма как да стане точка 1 ...... дори и да искаме да помогнем......
felice - специалист
Благодаря. Значи - точка 2 и ключ на темата, няма как :sad:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Този телевизор и работещ не струва тези пари. Подари го някому. Приятно благодарен ще ти е.
felice - специалист
n_a написа:
Този телевизор и работещ не струва тези пари. Подари го някому. Приятно благодарен ще ти е.
Ако знаеш от какво боледува телевизора, памаги, пажал'ста - нали си "Майсторище" :-D Иначе темата щеше да се казва "На колко оценявате..."

Нещо против техниката от времето, когато са я правели инженери, а не счетоводители? :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Чш, тихо, че да се не усети моя Самсунг и да се самопенсионира. Той почна да червенее, а това знам какво е.
Мислата ми беше, че чисто нов лъскав и непипан, пък и по-лек и с по-кхм модерен дизайн, си струва мънинко над стотачка. Излезе ли от магазина му пада цената наполовина... просто няма място за тоя ти телевизор. Работещ читаво да е 20. Та от добро сърдце ти пиша, намери на кой да го подариш (за кухнята на старата съседка не става ли) та да му се радват и да струи благодарствена обич към теб. По-файда ми се струва.

Тема "Телевизор показва само в синьо" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: