От мобилни телефони до цифрови камери
Имам телевизор "Goldstar" model: CK-20A80X прекарах кабелна телевизия обаче не излизат всичките канали. Попитах в ТВ сервиз казаха ми че трябва да си сменя тунера на телевизора. Искам да ви попитам дали има друг начин а ако няма как мога да сменя тунера и горе долу колко ще ми струва? :?
penata - специалист
За друг ватиант ДА има
1 продават се външни тунери
2 друг вариант е да си купиш видео с хипербанд тунер понеже са почти без пари към сегашния момент
3 за смяна на самия тунер около20-30 лв смяната +тунера зависи от техника който намериш :-D
4 сменяш сам ,но все пак се иска мъничко познание имъничко сръчност
5 като гледам по схемата тунера е универсален демек вадиш стария запояваш новия и трябва да работи -без настройки с изключение на програмите де :-D
6 УСПЕХ
Последна промяна от penata на пет яну 08, 2010 2:07 pm, променено общо 2 пъти.
ebahti - майстор
не е ли време да си купиш нов телевизор........ :wink:
stefan_gb - специалист
тунер 10 - 14лв. и ако имаш малко опит с електрониката деистваш, ако нямаш не влизаи в приключения.
todortv - майстор
penata написа:

3 за смяна на самия тунер около20-30 лв смяната +тунера зависи от техника който намериш :-D
Ако в София вземат 20-30 за елементарна смяна на тунер съм сигурен
че в Хасково ще е 10-15.
Така,че тунер +труд около 20-30 лв.
pana - напреднал
Я си пусни една цифрова за да се родиш .Питай твоите хора от кабелната да ти пресметнат за колко ще излезе и колко канала ще хващаш.
penata - специалист
todortv написа:
penata написа:

Ако в София вземат 20-30 за елементарна смяна на тунер съм сигурен
че в Хасково ще е 10-15.
Така,че тунер +труд около 20-30 лв.
приятелю и аз това имах предвид - общо цената

Тема "Въпрос за телевизор Goldstar?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: