• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
здравеите не знам дали темата ми е за тук нека я преместят ако трябва.та въпросат ми е имам някаква авто мултимедия с тач скрин и други екстри, която няма вграден USB вход ще може ли по някакъв начин да и се вгради ЮСБ на тази мултимедия има вход за СД карти но до 2 гига баита а това е малко за видео клипове.ще съм много благодарен ако някои ми помогне със схема или с каквото и да е.мерси предварително
8180 - майстор
din_dan_80 написа:
не знам дали темата ми е за тук нека я преместят ако трябва.
Като гледам как пишеш, май в Коша ще е баш на место.
Опитай да уважиш колегите с по-прилично писане.
Извинявам се за краснописа не съм го направил умишлено.Аз просто исках да попитам нямам лоши намерения.
stefan_gb - специалист
naB4o написа:
http://www.ratocsystems.com/english/products/CFU1U.html
Ето това ти трябва :) хаха
Едва ли , де да беше така.
naB4o - специалист
Добре де, нещо от този род, да кажем :)
А иначе е играчка да си бъзикаш жичките в плеъра. И не съм сигурен SD картите на какъв волтаж са...
stefan_gb - специалист
Защото човека иска преходник от слот за микро сд карата към юсв а то няма такова животно , ти предлагаш обратното - юсб към микро сд карта .
Не не съм сигурен че ми трябва тази машинка която колегата е показал по горе за което му благодаря.Мисля че ще трябва да се ровичка вътре в кабелите но не ми е ясно как и какво трябва да направя.
Аз поне си мисля колеги че ще трябва да се свърже или към сд картата или към входа за ченжера.
inspo - майстор
Аз да питам.
Какви са тези клипове дето са по големи от 2 гигабайта?
Един филм компресиран в XVID е от порядъка на 700 мегабайта:?:
  • 1
  • 2

Тема "USB в мултимедия как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: