От мобилни телефони до цифрови камери
BAlexandrov - специалист
Мисля да подменя елементите на акумулатора за винтоверт. Водят се 4/5 Sub C размер. 1.2 Ач, 1.2 Волта
Кажете от къде има читави на добра цена.
Последна промяна от BAlexandrov на пон мар 01, 2010 1:22 pm, променено общо 1 път.
Osiris - специалист
ТУК за подробности пиши на лична
BAlexandrov - специалист
Наистина интересен сайт, но не виждам изобщо NiCd батерии.
Поръчах вече едни, от друго място ще ги тествам утре :?
Osiris - специалист
с никелметал хидрид е по добре понеже са с по голям капацитет
а кадмиевите държат повече на отрицателни температури
едва ли някой ще работи дълго веме на студено
правил съм пакети на няколко верта kress които са подложени на големи натоварвания и до ден днешен си работят перфекно :shock: :shock: :shock:
BAlexandrov - специалист
NiCd могат да отдадат по-голям ток. Въпрос вече от колко има нужда, щом казваш че стават за винтоверт...
Днес ще тествам китайчетата :)
Osiris - специалист
тока не е по малък от този този на оригиналните кадмиеви батерии тествал съм го има и един плюс в батериите на вапекс че са от нова поколение и при тях липсва мемори ефект зареждат се подобно на Li ION когато си искаш и пак имаш пълен капацитет

като се замисля преди около година и нещо правих един пакет за ударна машина перфоратор също на kress при която за проба сложих бургия 10мм и пробих един бая голям речен камък проби се все едно че е машина с постояно захранване
masterrichi - специалист
А някаде могат ли да се видят цени на елементите
Osiris - специалист
Тук но сайта изисква регистрация
BAlexandrov - специалист
Гледах другаде спецификации на тези батерии и дават максимално 30 ампера ток. Това, ако е вярно звучи невероятно...
Osiris - специалист
BAlexandrov написа:
Гледах другаде спецификации на тези батерии и дават максимално 30 ампера ток. Това, ако е вярно звучи невероятно...
това е за SC серията VP3000SC , VP3300SC , VP3500SC , VP3700SC , VP4300SC , VP4300SCup
за хоби модели иначе казано тествани елементи и са на по висока цена

Тема "Акумулаторни елементи, от къде" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: