От мобилни телефони до цифрови камери
Здравейте, имам странен проблем. Сложих нов плейър в колата и когато слушам диск всичко е повече от перфектно, но сменя ли на фм радио и почва да изкривява звука и баса е от типа - няма колонки за него въпреки че има. Криви звука и получава смущения.

Проверих всичко по антената, кабела е съвсем наред и със стария плейър проблем никакъв. Приятели ми споменаха ,че някои радиа били настроени на някакви американски честоти и трябвало препрограмиране и т.н. , но незная как става. Аз подозирам тунера ...

Моля ако някой е имал подобен проблем или просто знае решение нека сподели. Предварително Благодаря.

Плейърът е LG TCH-M550R
freshenero - специалист
Има една джаджа която спира смущенията.Кондезатор против смущения ,който се връзва към инсталацията.Това мисля че ти трябва.
Ники274 - специалист
Щом само на радиото ти го прави това,проблема ти сигурно е в тунера.Трябва ти същия модел друг читав плеър за да установиш това на 100%.
Другия вариант е ако имаш някакви допълнителни джаджи сложени из колата,които да смущават радиото.
MamaMy - майстор
Според мен имаш монтиран на антената на колата фабрично антенен усилвател. На старото радио е имало изход който е подавал + на платката му, но при новото не си го вързал и все едно нямаш антена.

Тема "Help: Авто CD - смущения само на FM радио" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: