• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
markov_75 - специалист
Здравейте!Имам проблем с тоя телефон.Даде ми го жената,че си взе друг,работеше с карти на мтел и виваком.Преди да ми го даде решила да му изтрие информацията която е в телефона като му върне заводските настройки от менюто.Обаче след това като му поставя карта на м-тел телефона ми иска пин код на сим мрежа.С карти на другите оператори няма проблем,само с м-тел.От *88 ми казха да се обърна към 1881.Там първо една девойка ме посъветва когато апарата е без карта отново да го върна в заводски настройки.Направих го,нищо.Отново се обадих на 1881,там пък младеж ме накара да натисна едновременно бутона за намаляване на звука и средния бутон,и после натискам бутона за включване,и като извибрира да пусна бутона за включване,до появата на меню.Направих го,появи се човечето на андроид,и под него ми изписва-изтегляне и не изключвай.И така телефона вече два часа си стои с този надпис.Та какво да правя?
miroton - майстор
изтегляне и не изключвай
markov_75 - специалист
А не му ли трябва връзка с интернет,за да си направи изтеглянето?
miroton - майстор
markov_75 написа:
А не му ли трябва връзка с интернет,за да си направи изтеглянето?
трябва
FM STEREO - специалист
Включваш му интернета или отиваш някъде където има свободна wifi мрежа и повтаряш операцията с изтеглянето. Това пин код на СИМ на мен ми звучи,че трябва да отключиш СИМ картата,тоест да въведеш своя пин код на картата,не виждам проблем.И аз съм със Самсунг Галакси и винаги когато го изключа,при включването му ми иска пин код за отключване на СИМ.
markov_75 - специалист
Картата няма пин код.Тоя номер го прави само с карти на М-тел.
markov_75 - специалист
Закачих телефона към Wi-Fi,но пак няма признак че нещо се случва.Или тия от М-тел ме баламосват,или аз съм много прост.Само че ще се закачи ли към Wi-Fi,след като влизането в това меню става след като съм изключил предварително телефона.
FM STEREO - специалист
Е щом е включен,отгоре плъзгаш падащото меню и там дето пише wifi, "налегаш" на него и чакаш да стане зелено,когато се свърже с мрежата отгоре до индикатора на сигнала на оператора ще се появи иконката на wifi-то и ще ти изпише "свързано с мрежа еди коя си".
markov_75 написа:
Здравейте!Имам проблем с тоя телефон.Даде ми го жената,че си взе друг,работеше с карти на мтел и виваком.Преди да ми го даде решила да му изтрие информацията която е в телефона като му върне заводските настройки от менюто.Обаче след това като му поставя карта на м-тел телефона ми иска пин код на сим мрежа.С карти на другите оператори няма проблем,само с м-тел.От *88 ми казха да се обърна към 1881.Там първо една девойка ме посъветва когато апарата е без карта отново да го върна в заводски настройки.Направих го,нищо.Отново се обадих на 1881,там пък младеж ме накара да натисна едновременно бутона за намаляване на звука и средния бутон,и после натискам бутона за включване,и като извибрира да пусна бутона за включване,до появата на меню.Направих го,появи се човечето на андроид,и под него ми изписва-изтегляне и не изключвай.И така телефона вече два часа си стои с този надпис.Та какво да правя?
Така,първо,телефона от кой оператор е закупен( по това което казваш, предполагам виваком)?Ако е така, телефона за да работи, трябва задължително сим 1 да е виваком, сим 2 е без значение.Провери дали е така и ако да, вариянтите са два,да се отключи с код от оператора( договора трябва да е изтекъл, за да ти предоставят безплатно код за отключване на мрежа) или в севиз.
Дано да съм помогнал;)
markov_75 - специалист
Купен е от магазин,не обвързан с никой оператор.Просто не иска карти на м-тел.А тия от м-тел вместо да ми кажат тоя пин код за сим мрежа,ме карат направи това,направи онова,на файда никаква.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем със SAMSUNG GALAXY S Duos GT-S7562" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: