От мобилни телефони до цифрови камери
stiv1961 - майстор
Здравейте :) Понеже на село въпросния оператор няма изградена интернет мрежа все още,а децата напират да сърфират не само в басейна,реших да се разделя с тях и да мина към Тракия кабел.Та Булсата ми предлагат ако искам мога да закупя въпросното им оборудване за 4.80 лв.Обаче аз не знам какво да го правя.Казаха ми,че ще му бърша праха и няма да мога да го ползвам,но 4.80 не са чак толкова много пари.Например в чинията мога да пека чушки,орехи и др. :-D :-D :-D Ако някой има идея може да я сподели.
inspo - майстор
Можеш да продадеш антената за 10лв на някой който има булсат. Да си я сложи на лозето и да си носи приемника за събота и неделя там :-D
l_bonev - специалист
Здрасти колега,аз си търся оборудване за Булсатком,така че даваи да го вземам.Ако си навит пиши и ще се разберем и за цената. :partyman:
stiv1961 - майстор
l_bonev,чакай,ако беше за продаване то си има раздел за това.Аз търся идеи за какво може да се ползва.Ако идеите се изчерпат-следи раздел ,,продавам"
fireman160 - напреднал
Колега аз направих обратното. От кабел минах на сателит и край с проблемите и лошото качество на картината. Ако можеш да си го позволиш, остани на телевизия от Булсатком и интернет от Тракия кабел.
velas - специалист
За нищо друго не можеш да го използваш. Ако е от старите приемници е хубаво да си го смениш. Прибираш в шкафа и ако някой ден решиш да го ползваш само плащаш таксата за активация на картата.

Тема "Оборудване на Булсатком" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: