Колеги здравейте. Имам в колата CD Kenwood KDC-2023, много съм доволен от него и не ми се сменя. CD-то има букса за вход на CD-changer. Въпроса ми е дали по някакъв начин мога да свържа интерфейс на USB през този вход за да мога да слушам музика от флашпамет или неможе? Гледах в нета има такива устройства които се продават, но цената им е от порядъка на 200лв-300лв и не мисля, че ми е много изгодно. Ако някой има решение нека сподели. Аз си мисля, дали няма да има някаква вероятност от тези трансмитери да се върже през този вход?
Hanchko написа:Колеги здравейте. Имам в колата CD Kenwood KDC-2023, много съм доволен от него и не ми се сменя. CD-то има букса за вход на CD-changer. Въпроса ми е дали по някакъв начин мога да свържа интерфейс на USB през този вход за да мога да слушам музика от флашпамет или неможе? Гледах в нета има такива устройства които се продават, но цената им е от порядъка на 200лв-300лв и не мисля, че ми е много изгодно. Ако някой има решение нека сподели. Аз си мисля, дали няма да има някаква вероятност от тези трансмитери да се върже през този вход?Що не си вземеш един FM трансмитер за 15 лв.и да си слушаш през радиото, има входове и за карта и за флашка!http://tpetrov.com/search.php?maincat=% ... %D0%98&p=0