не мога да се ориентирам как да свържа един PIR датчик един магнитен на вратата и този телефонен дайлер не знам въобще как да стане. Моля за помощ предварително БЛАГОДАРЯ!

Прикачен файл
P1150131.JPG (85.2 KиБ) Видяна 4788 пъти

. Първо поставих датчиците на местата където ще бъдат после с кабелче (6-жилно) до захранващия блок. Преди да сложа в лустер клемата  сложих съпротивленията на "С"( не съм обръщал внимание на коя страна е съпротивлението) . МНОГО ВАЖНО: Ако както е при мен не използвате всички зони трябва да ги затворите със съпротивленията! Телефония дайлър и клавиатурата са лесна работа нямат съпротивления само трябва да се внимава да не се объркат кабелчетата. Относно написаното в инструкцията "Моля спазвайте поляритета на тел. централа", ми обясниха че тя сама си го обръщала
 . Първо поставих датчиците на местата където ще бъдат после с кабелче (6-жилно) до захранващия блок. Преди да сложа в лустер клемата  сложих съпротивленията на "С"( не съм обръщал внимание на коя страна е съпротивлението) . МНОГО ВАЖНО: Ако както е при мен не използвате всички зони трябва да ги затворите със съпротивленията! Телефония дайлър и клавиатурата са лесна работа нямат съпротивления само трябва да се внимава да не се объркат кабелчетата. Относно написаното в инструкцията "Моля спазвайте поляритета на тел. централа", ми обясниха че тя сама си го обръщала  , но и с него не съм се съобразявал. Програмирайте след като сте вързали всичко иначе трябва да ресетвате.
 , но и с него не съм се съобразявал. Програмирайте след като сте вързали всичко иначе трябва да ресетвате.