От мобилни телефони до цифрови камери
Моля помогнете ми със съвет откъде да намеря такъв вентилатор.Дефектира ми на един инвертор,а не мога да намеря никъде Ще ви бъда много благодарен,ако някой може да ми помогне.
Изображение
Последна промяна от terry1363 на вт ное 06, 2012 3:37 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
Тези са с две жици. На него му трябва с три. Май ще трябва да си поръчваш от чужбина.
Точно такива са много рядко срещани и специфични. Трудна работа да намериш у нас точно такъв.
Не може ли да се приспособи нещо ?
Между другото не казвай, че не си намерил. В един друг форум ти предложиха, ама нещо много бързо
си развалихте приятелството. :wink: Я разкажи каква цена ти предложи оня ... и що се скарахте? :-D
Лек ден!
:partyman:
hidrazin написа:
Тези са с две жици. На него му трябва с три. Май ще трябва да си поръчваш от чужбина.
Точно такива са много рядко срещани и специфични. Трудна работа да намериш у нас точно такъв.
Не може ли да се приспособи нещо ?
Между другото не казвай, че не си намерил. В един друг форум ти предложиха, ама нещо много бързо
си развалихте приятелството. :wink: Я разкажи каква цена ти предложи оня ... и що се скарахте? :-D
Лек ден!
:partyman:
Даже не ми предложи цена и като му я поисках ме наруга,да не му давам зор и т.н и т.н.Вероятно му знаете нрава та ме питате.
Който иска да се спазва добрия тон,също трябва да го ползва,а на грубияните по техните глави с техните камъни.
alien - специалист
terry1363 написа:
Моля помогнете ми със съвет откъде да намеря такъв вентилатор.Дефектира ми на един инвертор,а не мога да намеря никъде Ще ви бъда много благодарен,ако някой може да ми помогне.
Изображение
много прилича на едни дето ми попаднаха преди време от някъде, 3 еднакви само единия работи, другите 2 имат еднакъв дефект - дефектира транзистора за регулатора на обороти, прегрява и гори, ремонтирах си го но е трудно щото не е предвидено нито да се разглобява нито да се охлажда, счупих го после му смених транзистора и му сложих пластина за радиатор и залепих счупеното

ако не те притеснява шума може да окъсиш сорс-дрейн на изгорелия транзистор и ще работи на максимум постоянно
nikolaytatarov - специалист
С три жици е щото е brushless motor,какво му пречи да си сложи такъв ако не намери същия,стига дебита да е същия.
alien-Ако може дайте една снимка на годния,ако ви е за продаване и ако размерите му са 97-94-33 мм.ще се разберем.Моя го отворих по същия начин,но се оказа,че са пробили и трите транзиатора.

Тема "Вентилатор-намерен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: