Здравейте
не разбирам от подобни неща, и за това питам - какво се случва с дистанционните - копчетата им постепенно започват да отказват, и трябва все по силно и продължително да натискаш, за да възприемат командата? Има ли лек, освен ново?

marian1 написа:ЗдравейтеСлаби спойки на крачетата и аз имах такъв проблем имам две врати с по 3 дистанционни.не разбирам от подобни неща, и за това питам - какво се случва с дистанционните - копчетата им постепенно започват да отказват, и трябва все по силно и продължително да натискаш, за да възприемат командата? Има ли лек, освен ново?
marian1 написа:ЗдравейтеГлавно условие е да се промени навика дистанционното да стои в ръката, докато се ползва уреда, освен ако не се..... какво се случва с дистанционните - копчетата им постепенно започват да отказват, .....
teves написа:Просто разглобяваш и почистваш,всичко друго са глупости.Точно
fox_vt написа:Със времето се получава една лепкава субстанция по платката нз от какво е не е от нещо заливано,...Аз знам от какво е. Пот, най-обикновена кондензирала мазнина съдържаща се в потта на ръцете. Тя и оставя следи по предметите за да могат криминалистите да си вземат отпечатъците.
fox_vt написа:Кое е точно? И кое е глупост?teves написа:Просто разглобяваш и почистваш,всичко друго са глупости.ТочноСъс времето се получава една лепкава субстанция по платката нз от какво е не е от нещо заливано......
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: