От мобилни телефони до цифрови камери
novgradski - специалист
Става въпрос за LG 37 LC55 и реших да го пробвам на ефирен сигнал със стайна антена в Бургас,но ...нищо не хващам.За какво ли са сложили това DVB-T?

Прикачен файл

LG 37 LC55 forum.jpg
LG 37 LC55 forum.jpg (36.93 KиБ) Видяна 3518 пъти
hidrazin - майстор
Ами той си има наистина тунер DVB-T. Само дето май са не са написали че е MPEG-2. С външен цифров приемник трябва да стане. :-D
:partyman:
novgradski - специалист
...да - сигурно е така ...защото като продължих да се ровя -намерих това
http://www.cifronim.com/%D1%86%D0%B8%D1 ... mpeg2.html
...правилито,че "новата техника-веднага след закупуването...е вече -остаряла".
Май ще почакам за излъчване (и тунер "нов") DVB-T2- "за резерва".
И както казват на сайта "няма какво да се притесняваме"-просто ще трябва нов тунер.
Благодаря за насоката!
miroton - майстор
Изчакаи H.264.007 направо мотора ще е при теб в стаята :lol:
kozl - майстор
Аз имам Самсунг с мпег-2. Закачих една вътрешна антена и на автоматична настройка излови над 10 канала, включително и няколко радио канали. За хващане се справи ама нЕма образ. Само звук.
thinkpad - майстор
CI слот има ли приемника(водят до PCMCIA в упътването)?
hidrazin - майстор
thinkpad написа:
CI слот има ли приемника(водят до PCMCIA в упътването)?
Не си познал и забрави таз песен любовна. :lol: Кога го видиш работещо у нас ще почерпя. А дано, ама надали. :-D
http://forum.cifronim.com/viewtopic.php ... e&start=40
Знаеш ли изобщо за какво е този слот?
thinkpad - майстор
hidrazin написа:
Не си познал и забрави таз песен любовна. Кога го видиш работещо у нас ще почерпя. А дано, ама надали.
Знам за какво служи слота. Знам обаче, че имаше и карти на подобен слот, като тази, която си дал в линка. Отбелязвам възможността, че може да има такава карта и може да се пробва евентуално. Между другото, мненията ти биха изглеждали малко по-сериозни, ако не използваш по 10 емотиконки на ред.
hidrazin - майстор
Няма такива карти. По-точно има, но те са за други неща. Чакал малко сега, ти нали знаеше за какво е този слот?
Ето ти единия от двата САМ модула дето ползвам.

Изображение
Пък за емотиконите - много съм емотикоален та затова. :shock:
thinkpad - майстор
hidrazin написа:
Няма такива карти. По-точно има, но те са за други неща. Чакал малко сега, ти нали знаеше за какво е този слот?
Такива карти има. Очевидно се продават. И освен ако не си изобретил нови функции за слота, текущите са ясни.

Тема "Телевизор с DVB-T но без MPEG4 може ли за "ефирна"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: