От мобилни телефони до цифрови камери
lubenov1 - специалист
Здравейте ,търся информация за този smd елемент ,какво представлява и какво е неговото предназначение.
Съответно ,ако го разпознаете или знаете негов заместител ,моля пищете.
Предварително благодаря на потребителите ,които ще ми помогнат!
Снимал съм местоположението на елемента и самата платка ,която е с фабричен номер: M803HC-M-V1.2 E234156 YFMYS1456
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение
ditronix - специалист
Mного интереесно! Ей това намерих: http://www.ecworld.ru/support/sdd/af.htm Слез на AFL и виж какво излиза. Специализирани ИС, вероятно регулатори на MAXIM. Има ги в различни корпуси, включително и в показания от теб!
hidrazin - майстор
Няма смисъл да оспамваш целия форум с този умрял вече таблет.
Имаш си вече една тема. Там съм ти отговорил - нов или нова платка.
:partyman:
lubenov1 - специалист
ditronix написа:
Mного интереесно! Ей това намерих: http://www.ecworld.ru/support/sdd/af.htm Слез на AFL и виж какво излиза. Специализирани ИС, вероятно регулатори на MAXIM. Има ги в различни корпуси, включително и в показания от теб!
Много благодаря за инфото предполагам ,че ще ми помогне по някакъв начин за да намеря дадения елемент! :yawinkle: =D>
lubenov1 - специалист
hidrazin написа:
Няма смисъл да оспамваш целия форум с този умрял вече таблет.
Имаш си вече една тема. Там съм ти отговорил - нов или нова платка.
:partyman:
Еми извинявам се ,ако с нещо съм попречил в форума с инфото ,което ми трябва за този таблет ,който ми е подарен и просто съм решил да го поправя ,ако е възможно.
Иначе съм сигурен ,че е от тези елементи ,защото видимо от последната снимка на платката има още един елемент на който средното краче от към слота за картата памет се беше прекъснало в следствие на късо ,а самия елемент е с 6 крачета и си мисля ,че са някаква диодна група в един корпус ,която пропуска и връща напрежението към батерията и която изпраща сигнал за влючването на таблета ,кодиривката която успях да разчета беше D1D12 или D1012 ,но след като послушах човека от сервиза и ги разпоих и двата елемента ,този с 6-те крачета се разпадна ,а другия за който писах по горе леко се отчупил и не знам дали изобщо ще работи вече.
Затова ги търся и двата и искам да се опитам да го оправя ако е възможно! [-o<

Тема "Здравейте ,търся информация за този smd елемент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: