• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
wankata7108 - специалист
Здравейте колеги търся помощ.Съседите ми са две пияндета и по цял ден и вечер бичат едно радио в двора си не се трае та има ли начин да го заглушавам или да им пускам по честотата някакъв сигнал за да се откажат да го пускат.Слушат на укв обхват.Ако някой има идея да помага
sstefanov - майстор
Обади се на полицията.
wankata7108 - специалист
отговора на полицията го знам децибелите са в рамките на допустимото и ще си заминат а пиянките няма да спрат с пиян не може да се спори
той винаги е прав
kuger - майстор
Въздушна пушка нямаш ли? Много добре въздейства на говорителите. С такива боклуци по такъв начин.
ferrari4456 - специалист
За смущения все нещо може да се направи.
Принципно съм радиолюбител и имам радиостанция, съседа на вилата казва, че на някой канали по телевизията ме чува като говоря, ама колко е истина... :mrgreen:
ivanovbg - майстор
Взимаш едно такова и го гласиш на честотата на радиото дето слушат http://www.dobrikit.dir.bg/page7c.htm#minifmpred
Даже може и някоя дума да им кажеш :lol:

Лошото е че могат да си пуснат касета или диск... :evil:
За заглушаване на звука - вадиш твоята музика и... Само да не помислят, че правиш купон и да се самопоканят :wink:
:partyman:
alsted - майстор
Напиши Google: "УКВ заглушител" :wink:
thinkpad - майстор
ivanovbg написа:
Взимаш едно такова и го гласиш на честотата на радиото дето слушат http://www.dobrikit.dir.bg/page7c.htm#minifmpred Даже може и някоя дума да им кажеш Лошото е че могат да си пуснат касета или диск... За заглушаване на звука - вадиш твоята музика и... Само да не помислят, че правиш купон и да се самопоканят
Посочената схема не става, защото работи в много тесен честотен диапазон. Радио Вероника, което сигурно го дразни е на 99.9, примерно. :lol: С едно трансмитерче за автомобил - готово решение, ако си наблизо. Пускаш им яко дет метъл. :lol: За касета или диск спасението вече е винкеу.
miroton - майстор
Колко го усилват тва радио
ben84 - специалист
thinkpad написа:
Посочената схема не става, защото работи в много тесен честотен диапазон. Радио Вероника, което сигурно го дразни е на 99.9, примерно. :lol: С едно трансмитерче за автомобил - готово решение, ако си наблизо. Пускаш им яко дет метъл. :lol: За касета или диск спасението вече е винкеу.
Глупости!
С разтягане и свиване на намотката може да се разхожда из целия диапазон и да им пуска поздрави :wink:
Има китове и с променлив кондензатор, а пусне ли го на нефилтрирано напрежение си бръмчи в доста широки граници.
  • 1
  • 2

Тема "ПОМАГАЙТЕ КОЛЕГИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: