От мобилни телефони до цифрови камери
Прикачен файл:
IMG00164.JPG
Здравейте колеги.Аз съм нов потребител и това е първата ми тема-въпрос.Имам видеокамера
JVC/оригинал/модел GR-AX2 Compact VHS.Купих я преди 20-тина години от Сингапур.Тогава пъту-
вах с корабите.Сега съм пенсионер.С времето преди 5-6 години заснемането нещо се скапа и я
дадох за ремонт.Възстановиха я и ми казаха,че са сменили някакви елементи,но не запомних как-
ви.Сега се повтори същото.Възпроизвежда записаното добре,но не заснема.Също и батериите са
заминали.Имам зарядно устройство.Тъй като вече не ми е до видеозаснемане,бих искал да я пре-
доставя на някой мераклия,но и да му кажа какво трябва да се ремонтира и може ли да се наме
рят батерии?Ако може някой да ми отговори ще съм му много благодарен.

Прикачен файл

IMG00164.JPG
pipilica - майстор
Здрасти, и добре дошъл във форума.
Това
Тъй като вече не ми е до видеозаснемане,бих искал да я пре-
доставя на някой мераклия,
как да се разбира като искам да я подаря на някой да си я прави ако може, или някой да ми я ремонтира.
Щото ако е за подаряване съм кандидат, падам си по чопкане на ретро техники, а това е хубава стара аналогова камера.
lov - майстор
С батериите вече не е никакъв проблем. Дори ако не се намери оригинална вероятността да се подменят елементите в бокса е почти сигурно. Относно повредата причините може да са много и да не са същите но като се отвори може да се види.
Въпроса е дали си заслужава понякога ремонт на такава стара техника. Даже по някога става въпрос на спортна злоба да се пребориш.

Тема "Ремонт на видеокамера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: