От мобилни телефони до цифрови камери
abracadabra - специалист
В Кауфланд го видях този за 10лв. : http://elektronikabg.com/product/422/us ... 8630s.html (става ли?). Искам да "засиля сигнала", защото съм с кабелна и напоследък нещо много се влоши качеството. Ще ги викам, ама като знам май нищо не правят.... Проблема даже май е от тях, защото когато пусна дадения ми от тях цифров декодер, н едни програми е много добро, но на други насича, и не може да се гледа....
bigdragon - майстор
Не си давай парите за незнайни усилватели, това е отговорност на оператора.

Ако не крадеш сигнала, :axe: викай ги да ти оправят сигнала...

Ако не го оправят от първият път, викай ги отново.
Искай протоколи от ремонтите и намекни, че има и други оператори.
Така правят в белите държави...
Този филм го играх преди година, сега всичко е ток и жица. :supz:
ПП Намериха един комшийски телевизор да вкарва шум в кабела...
abracadabra - специалист
Ще ги викам. Редовен платец съм.
FM STEREO - специалист
Този усилвател е за аналогов сигнал,за цифровия няма да ти свърши работа.
DMN - майстор
FM STEREO написа:
Този усилвател е за аналогов сигнал,за цифровия няма да ти свърши работа.
Това не е вярно. По кабелната не "тече" директен цифров сигнал, а високочестотни електромагнитни вълни(радиовълни) и точно те се усилват от въпросните усилватели. Та тези вълни могат да носят както аналогов, така и цифров сигнал, който после се декодира. Ето разлика в нивото на сигнала от кабелна цифрова телевизия с усилвател и без, снимано от телевизора ми:
Прикачен файл:
P1130101.jpg
Прикачен файл:
P1130100.jpg
P1130100.jpg (116.72 KиБ) Видяна 12987 пъти
georgi_ka - напреднал
Аз също ползвам този усилвател от първия пост и мога да кажа че ми вдига силата на сигнала на цифровите програми с една черта.Онези от кабелната ги виках и те,ами ти си последна къща навързал си 5 телевизора няма кой да ти сложи усилвател.И тогава купих този и засега съм доволен само дето китаеца е излъгал в консумацията на ток,т.е. харчи около 40ма а там пишеше доста по-малко.
MamaMy - майстор
Препоръчвам този усилвател:

Изображение

или този:

Изображение
resistbody - майстор
Комшията има такъв и не е особено доволен, но може и инсталацията да не му я бива много-много.. той е с 4-5 телевизора... аз също ползвам усилвател(нямам снимка) и съм много доволен.. купувал съм го преди повече от 10 години.. имам 9 телевизора като 7(5 на цифрова) се използват активно... 80+% от кабела е български с медна оплетка, само този за в гаража(който не ползвам) е някакъв друг...
Такива от предния пост не съм ползвал, но бяха слагали в блока като бях на квартира...вероятно от оператора..

Тема "Усилвател за кабелна телевизия." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: