• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
goran67 - специалист
Здравейте хора :) ,
в колата си имам този старичък мп3 и радио плеър: Goodmans car cd mp3 player GCE7350MP3R .

http://www.amazon.co.uk/Goodmans-GCE-73 ... B00092ZIH4

На задния панел има два RCA жака - червен и бял (сив), висящи на кабели. Дали това са входове за външен музикален източник? Признавам, че нямах време да си правя опити.

Ако това наистина са входове, тогава как според вас става включването им, тъй като aux режим не съм забелязвал да има - превключването е само между радио и сд.

Поздрави!
KngRoo - напреднал
Здравей, изходи са.
goran67 - специалист
ОК! Мерси!
Но на мануала, който прочетох от нета, пише че на задния панел имало aux вход, но освен тези камбанки, друго не виждам.
А изходи за какво, за усилвател може би?
kosata - специалист
Да ,за усилвател са чинчовете.Вход за външен източник на сигнал и аз не видях в линка който си дал! :)
FM STEREO - специалист
Ако има AUX на дисплея трябва да ти го изписва при включване на външен източник.
goran67 - специалист
Ето това ми пише в инструкцията, и имах голямото желание отзад да съществува такъв жак. :)

6. Select ModePress MODE button (6) shortly to choose desired listening mode.[e.g. radio mode to CD (MP3) mode]The unit can be connected a portable audio player through the AUX jack (back of the unit)

http://www.manualslib.com/manual/618527 ... tml#manual
crez - майстор
Извинявам се на колегата, но ще ползвам неговата да не откривам нова. Проблема ми е следния: Колата ми има стара навигация със СД диск, с голям екран която не се ползва. Може ли да се преработи, например плеера да работи с музикални дискове. в момента чете само диск с карти.
hidrazin - майстор
Такава навигация "Филипс Рено" няма!
Има примерно навигация Philips Carin 522 или някаква си друга, монтирана в някакво си Рено. :-D
:partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Линеен вход за мобилен плеър към авторадио" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: