От мобилни телефони до цифрови камери
batkoradko - специалист
Колеги, за рождения ми ден ми подариха видео камера за кола, но към нея няма описание на български как се борави с нея.
Сега ще се постарая да ви я кача, за да добиете представа. Лепи се на предното стъкло и на дисплея от двете му страни има по три бутона. Може ли някой с думи прости да ме светне как се борави с тази техника :? ???
nv952 - майстор
Дай снимки и ще видим. :cool:
Предполагам че няма да е от скъпите.Макс 100-150лв
пп Най добре ако дадеш марка и модел.
batkoradko - специалист
Ето описанията към нея и подобно изображение:

Прикачен файл

baco-vehicle-black-box-car-dvr-camera-recorder-full-hd-1080p-2.7-inch-tft-screen-with-wide-angle-140-degree-k6000-black-182.gif
baco-vehicle-black-box-car-dvr-camera-recorder-full-hd-1080p-2.7-inch-tft-screen-with-wide-angle-140-degree-k6000-black-182.gif (59.67 KиБ) Видяна 1948 пъти
nv952 - майстор
Описанието нещо липсва :?
пп Забрави намерих я http://ogahrepot.com/dvr-car-camcorder/99-baco-k6000
Ето ти я ....много ме съмнява че ще разбереш нещо ама в момента не ме сърбят пръстите :-D
След малко ще обясня

По снимката която си дал....камерата ще е на обратно като я сложиш на таблото (или процореца на колата)
Та от ляво средното ти копче където пише "М" идва от "mode"-демек режим.С него избираш дали да правиш снимка или видео
от страни на камерата има едно кръгло копче.То е за вкл и изкл до него има място за карта памет.
ОК бутона е за потвърждение (логично)
Където има катинарче не съм сигурен но може би е за заключване на дисплея
Стрелките нагоре и надолу са за управление в менюто,а средното копче между тях е за да изкараш менюто.
това от мен. :drinkers:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ajxnm3xFCTk[/youtube]
Ето ти едно видео на руски....дано схванеш нещо :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MANdcdZqwXk[/youtube]
Последна промяна от nv952 на чет фев 12, 2015 8:34 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
Какви 100-150 лева бре? Китаеца нещо ме послъга и върна чат от парите.
Излезе ми малко над 7 долара с безплатната доставка. ? Без карта памет - само зарядно с дълъг кабел и стойка.
Моята има меню и на руски. Така трудно се обяснява как се работи с нея. Извикай я някой приятел да ти покаже.
Разбира се тази моята е от ментетата. Виж на твоята дали има букса HDMI до болта за закрепване.
Ако има, може и да е по-читава.
Прикачен файл:
К6000.jpg
К6000.jpg (92.12 KиБ) Видяна 1936 пъти
:partyman:
nv952 - майстор
Хидра,имах предвид че подаръка който са взели една ли ще бъде по скъп от 100-150лв.Защото нали и аз съм с мерак за такава,та ги разгледах и имаше дето ми харесаха с две камери ама повече от 200лв.
Ама чак толкова еФтино не очаквах :lol:
Последна промяна от nv952 на чет фев 12, 2015 8:39 pm, променено общо 1 път.
batkoradko - специалист
Да подобна е - като функции мисля, че е същата, но явно е голямо менте. Като размер е по-малка и върху бутончетата едва разчетох с лупа и очила от ляво от горе на долу символ за вкл., втория MODE, третия MENU. От дясно UP, REC, DOWN. Иначе символчетата на дисплейчето са същите. Нямам толкова букси. :prayer: [-X [-o<
hidrazin - майстор
Е споко де. Нали е подарък? Поне не си се набутал сам. :-D Моята само я пробвах.
Оказа се че не мога да си намеря из нас микро картата памет. :?
Сега чакам да мине китайската Нова година че да си заръчам една карта.
Все пак работи ама качеството е далеч от HD.
Какво значи че твоята е по-малка като размер? Моята е 90х52х15 мм - грубо премерено ей сега.
:partyman:
sstefanov - майстор
В Кауфланд има евтини MicroSD карти.
batkoradko - специалист
Е моята е по-нюню, 60х50х15, но имам sd карта трепач 32GB. Открих и меню на руски и вече съм направил 132 клипа - незнайно как.

Тема "видеокамера за кола" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: