От мобилни телефони до цифрови камери
Здравейте.
На телевизор "Пролукс" 20" се губи картината,звук има.
От време на време като се включва има картина,устойчива.
Но повечето пъти картина няма, звук има.
Моля спешно за съвет.
Много добре иначе си работи/когато иска/,затова не ми се иска да го зачерквам.
hidrazin - майстор
Добре дошъл, честит празник пък аз ей сега отивам да метна един шарен боб за разбера какво му е на телевизора.
Ако боба покаже вярно, веднага ще ти кажа. :-D
А в това време ти какво измери по телевизора - поне захранващите напрежения, да си огледал платката ... или нещо от сорта?
:partyman:
на платката нищо й няма,не съм мерил
MamaMy - майстор
Щом нищо и няма на платката, проблема ще се окаже в инсталацията. Сигурно е нещо след електромера. Ако беше преди щеше да се скапва ТВ-то и на съседите. Ако не е там е във водопровода и пак е преди водомера. :razz:
Ако не се лъжа сайта е "направи си сам",затова не се учудвам ,че се изказват много набедени "отворени мозъци"
А сега да минем към по -сериозните коментари:Който смята ,че може да даде някакъв разумен съвет ,ще се радвам да го чуя.А останалите просто да си злобеят извън темата.
[-X [-X [-X
MamaMy - майстор
Добре де, направи си сам телевизор!
Поправянето го остави на някой който разбира :-D
DMN - майстор
viewtopic.php?f=41&t=50070
Виж, ако това ти помогне. Не се сърди, но като ти гледам въпросите и отговорите, едва ли ще направиш нещо повече.
miroton - майстор
iricec написа:
Ако не се лъжа сайта е "направи си сам",затова не се учудвам ,че се изказват много набедени "отворени мозъци"
А сега да минем към по -сериозните коментари:Който смята ,че може да даде някакъв разумен съвет ,ще се радвам да го чуя.А останалите просто да си злобеят извън темата.
[-X [-X [-X
Абе съвети много ама първо да те питам ти нещо разбираш ли от електроника?
pipilica - майстор
Трябваше да почнеш, телевизор марка, шаси еди кое си, измерих еди кво на захранването, ако нямаш схема питай може пък да се намери за твоето шаси не за марката.
Prolux 20SMT02
Процесор - ST92195C7B1/PFT
Видеопроцесор - STV2248H

Шаси PT90

Тема "Питане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: