Здравейте! Първо искам да се извиня, че бъкел не разбирам от това за което ще питам, но се надявам някой ще съдейства! Съвсем случайно изрових едни архивни неща, които се чудя дали могат да бъдат полезни. Става въпрос за CCD Камери (каквото и да значи това), 3 на брой - Philips observation camera + по - голяма някаква камера (tokina - на обектива пише) PROVU-BW CCD Camera + DVR (или нещо подобно) устройство на което пише - Videotec S.r.l SW41SK - кабели няма никакви (не съм наясно какви трябват, изглеждат на малките камери като за интернет кабели, а на голямата камера и на устройството изходите/входовете изглеждат като на обикновена ТВ букса от антена(не зная така ли е). Интересува ме стават ли за нещо тия машинарий и мога ли да си сглобя от тях нещо като система за домашно видеонаблюдение. Като информация знам, че до последно са работили в някаква банка, но поради Ъпгрейд са махнати и от доста години стоят скатани при мен без да знам. Интересува ме първо не съм наясно дали ще станат за външна употреба, около къща/двор и заслужава ли си според вас. Второ ме интересува това устройство предполагам няма как да записва, а само ще предава картина, как мога да го вържа с телевизор/компютър или... който има познания, търпение и желание да обясни заслужава ли си и как цялата работа
, ще прикача снимки на нещата за по ясна представа, благодаря предварително!