От мобилни телефони до цифрови камери
КИМИ - специалист
Телевизор Нео- губи цветовете. Стар тв- като поработи и губи цветовете, всички стават с червени лица,
като индианци, след минути пак става нормален, после пак само червено-бяло.
Ако е дребен ремонт- да го карам на сервиз. Моля за съвет.
fbr - майстор
До колко лева, според теб, е дребен ремонта.
DMN - майстор
Най-вероятно ще е дребен ремонта като повреда, но като пари колко ще е не мога да кажа.
FM STEREO - специалист
Ако при изключване на цветовете пак всичко е червено,значи проблема е в видеоусилвателите,платката на кинескопа,най вероятно студени спойки или прекъсване в цокъла на кинескопа,за тридесетина лева ще ти го оправят в сервиз.
КИМИ - специалист
Благодаря, за 30-40 ако е- ще се ремонтира, защото пък когато е във временен проблясък,
цветовете му са идеални.
profesionalist_wood - майстор
Имам телевизионен генератор и може да се видят цветовете в няколко режима. Ама щом е китаец и то НЕО има нови за 80 лв. Заслужава ли си да дадеш 40? И то ако е аналогов.
Ако е плазмен телевизора,нов чип е 180-200 кинта и 20 лв труда
lov - майстор
Когато излязоха като марка на пазара купи 3 такива и всичките до миналата година работеха нон стоп като радиоточка на селски мегдан. :) От към кинескопи за тези пари тогава излязоха доста добри. Само единия ми направи въртел още в гаранция че му опука захранването. И сега пак преди няколко месеца ма кога ще му дойде реда един господ знае щото съм го заприходил на вилата, а там от работа ходя колкото да нахраня кучетата и не остава време за телевизия.
profesionalist_wood - майстор
И аз имам доста тв НЕО,добри са за парите си но дистанционните....на по-старите не работеха свестно,новите стават горе-долу.

Тема "Телевизор Нео- губи цветовете." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: