От мобилни телефони до цифрови камери
ribnikolaevi - майстор
Пускам темата, след като се опитах да си направя проучване. Първо - по нета... След това - при мобилните оператори които предлагат подобна услуга...
Проблемат ми е следният - искам да имам телефон в къщи (който ще е повече слушалка - да приема входящи обаждания предимно). Но където е да сложа телофона (майката) винаги има място в апартамента, където не се чува като звъни. Ако звъни в две точки - вече се покрива целият апартамент ... Т.е. търся начен като се набира този стационарен номер, в 2 точки в апартамента да се чува сигнала от позвъняването...Намерих апарати с 2 слушалки, но едно са доста скъпи, второ операторите не са съгласни да ползвам чужди апарати.
Предварително благодаря на отзовалите се!
ilian ivanov - специалист
А не можеш ли да мушнеш картата в GSM апарат и да си го разнасяш.А има и такива телефони- слушалка.
ribnikolaevi - майстор
ilian ivanov написа:
А не можеш ли да мушнеш картата в GSM апарат и да си го разнасяш.А има и такива телефони- слушалка.
Мога ... но тогава отново звъни само в една точка и има места, където не се чува. Търся 2 точки на звънене.

Церта е да го чуват болен възрастен човек, както и дете, което заема произволно място в апартамента.
dyaneff - майстор
А пренасочване след няколко прозвънявания на друг апарат в апартамента ?
ribnikolaevi - майстор
dyaneff написа:
А пренасочване след няколко прозвънявания на друг апарат в апартамента ?
Моля те, поясни какво имаш предвид? Да имам 2 сим-карти към двата апарата ли?
ribnikolaevi - майстор
dyaneff написа:
Да.
Ако няма друго решение, и това е ...
pipilica - майстор
А защо не изтърбушиш тоя тел и да му изкараш един извод от певеца и да го удължиш до другата стая и там още един певец. Пък ако ти се занимава може да ползваш и уаерлес звънец който да свържеш към тела и те така.
ribnikolaevi - майстор
pipilica написа:
А защо не изтърбушиш тоя тел и да му изкараш един извод от певеца и да го удължиш до другата стая и там още един певец. Пък ако ти се занимава може да ползваш и уаерлес звънец който да свържеш към тела и те така.
Нещо такова си предсавям и аз, но ми трабва помощ... как да свържа уайърлес звънец към тела?
pipilica - майстор
Дай малко инфо за тела и ще измислим нещо.

Тема "Домашен телефон със сим-карта и да звъни в поне 2 точки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: