Колеги, прочетох доста из форумите за тези пусти ел.котараци и срещам противоречиви мнения. Също така и цени от 145 до 6 лв. Само в една реклама на подобен уред пише, че действа и на бълхи. Моят проблем са бълхи на тавана на вилата. Преди месец претърсих покрива, изхвърлих калта и сложих мембрана и летви. Пръсках с препарат няколко пъти, но явно гадовете са над мембраната. Ще ми се да пробвам с този уред, но имам следните притеснения:
1. Моята котка ще умре от глад, като избягат мишоците.
2. Дали тази честота 30 - 65 kHz. е напълно безвредна. Има отзиви, че хора се чувстват некомфортно. Не вярвам на рекламите.
3. Това ме навежда на мисълта за домашните ми любимци /кучета, котка, кокошки и пиленца/, аз съм лесен - ходя събота и неделя.
Аз така или иначе, ще си купя от евтините за проба, но се надявам се някой професионалист по честоти да даде ценен съвет.
1. Моята котка ще умре от глад, като избягат мишоците.
2. Дали тази честота 30 - 65 kHz. е напълно безвредна. Има отзиви, че хора се чувстват некомфортно. Не вярвам на рекламите.
3. Това ме навежда на мисълта за домашните ми любимци /кучета, котка, кокошки и пиленца/, аз съм лесен - ходя събота и неделя.
Аз така или иначе, ще си купя от евтините за проба, но се надявам се някой професионалист по честоти да даде ценен съвет.